Sikrer Brasil avansementet i VM mot Sveits?

Både Brasil og Sveits kan sikre avansementet i VM 2022 ved seier i deres kamp i ettermiddag, samtidig som Kamerun og Serbia møtes for å kjempes om hvem som kan melde seg på i kampen om topp to i gruppen.

Brasilianerne var, ikke overraskende, et av lagene som overbeviste mest i den første runden av gruppespillet i mesterskapet, selv om de møtte habil motstand i form av Serbia.

Sveits er heller ingen lett nøtt å knekke for laget fra samba-landet, men også her er de favoritter. Alle forventer at Brasil går videre til utslagsrundene, så kun seier er godt nok, også i dette oppgjøret.

Sveits vant sin første kamp mot Kamerun, men møter Serbia i den siste kampen, og vil dermed ta et langt steg mot avansement om de klarer å få ett poeng mot Brasil.

International - World Cup Grp. G

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Den store nyheten før denne kampen er at Neymar mister begge de to siste kampene i gruppespillet på grunn av ankelskaden han pådro seg mot Serbia. Men Brasils klart største stjerne er klar igjen til de avgjørende utslagskampene, om Brasil avanserer selvfølgelig.

Høyreback Danilo er også utilgjengelig i disse to siste kampene av gruppespillet, med en lignende skade som det Neymar pådro seg. Fred og Militao er trolig de to spillerne som kommer inn i førsteelleveren for å erstatte de to skadede spillerne.

Det er ingen skader eller suspensjoner å melde om for Yakins mannskap, men vi vil trolig se en annen formasjon og taktikk fra sveitsernes side til denne kampen.

Brasil:

Alisson;
Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro;
Casemiro, Fred, Paqueta;
Raphinha, Richarlison, Vinicius Junior

Sveits:

Sommer;
Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez;
Freuler, Xhaka, Sow;
Shaqiri, Embolo, Vargas

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Brazil 3 2 0 1 2 6
#2 Switzerland 3 2 0 1 1 6
#3 Cameroon 3 1 1 1 0 4
#4 Serbia 3 0 1 2 -3 1

Spilltips: Brasil vinner uten baklengsmål

Brasil overbeviste som nevnt stort i den første kampen, og er helt klart en av favorittene til å løfte VM-trofeet i dette mesterskapet. Spesielt Richarlison var god, og Sveits skal demme opp for Spurs-spilleren om de skal ha sjans til å få noe ut av denne kampen.

Sveits er en hard nøtt å knekke, og de slipper sjelden inn mye mål. Men Brasil skal være såpass mye sterkere her, og Sveits er heller ikke kjent for å score veldig mange mål.

Jeg tror Brasil tar en grei seier her, og jeg ser ikke helt for meg at Sveits skal klare å bryte gjennom det brasilianske forsvaret, så jeg går for at Brasil vinner uten å slippe inn mål.

Det gir 2.10 hos ComeOn.

Spill på Brasil-seier uten baklengsmål

Odds hos ComeOn:

2.10!👀

Brazil vs Switzerland Correct Score
Kampen starter 28/11 17:00
Kamp avsluttet
Brazil vs Switzerland Double Chance - Full Time
Kampen starter 28/11 17:00
Kamp avsluttet
World Cup Grp. G

28th November 2022 - 16:00

Stadium 974

Brazil

Match Ended
Switzerland

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.5

Gjennomsnittlig mål scoret

1/2

Kamper endte uavgjort

50%

Mål scoret i første omgang

World Cup Grp. E

2018

Brazil

1

Switzerland

1

Friendlies

2013

Switzerland

1

Brazil

0

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler