Argentina – Mexico: Tidlig exit for Messi & co?

En av de største VM-overraskelsene i historien kan være et faktum om Mexico slår Argentina lørdag. Da er etter alle solemerker Argentina ute av VM. Les hva vi tror om kampen i vårt spilltips her.

Og kampen mellom Argentina og Saudi Arabia tidligere i uken var nettopp det, en kjempe overraskelse. Argentina styrte kampen fullstendig i den første omgangen, men ved å score på sine to eneste klare målsjanser i den andre omgangen tok Saudi Arabia en sensasjonell seier.

Mexico møtte Polen i sin første VM-kamp, og den endte som en av mange 0-0-kamper så langt i dette mesterskapet. Mexico kan dermed leve mer med uavgjort enn det Argentina kan.

Saudi Arabia møter Polen i sitt oppgjør lørdag, og jeg tviler på at Saudierne kan stå for nok en skrall, og den tror jeg ender med Polen-seier. Dermed kan dette bli en av de tetteste gruppen i årets VM.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Lionel Messi trente alternativt på torsdag, da han har en liten leggskade. Men det skal ikke være for alvorlig nok til at han ikke starter kampen mot Mexico.

Lisandro Martinez startet på benken mot Saudi Arabia, men er forventet å være klar til å starte dette oppgjøret. Paolo Dybala er en annen som ikke fikk spille mot saudierne på grunn av skade, men også han er klar til lørdag.

For Mexico sin del er Raul Jimenez tilbake fra start og kan være klar for en plass i startoppstillingen.

Argentina:

E Martinez;
Montiel, Romero, La Martinez, Tagliafico;
De Paul, Parades, Mac Allister;
Messi, La Martinez, De Maria

Mexico:

Ochoa;
Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo;
Alvarez, Herrera, Chavez;
Lozano, Martin, Vega

Spilltips: Argentina vinner

Ja, Argentina tapte mot Saudi Arabia, men snakk om flaks for saudierne. For de scorte på de to eneste sjansene de hadde i hele kampen, mens Argentina styrte spillet i det meste av kampen.

Men de skuffet på den siste tredjedelen av banen, og spesielt de aller største stjernene, som Messi, fikk ikke til stort. De skal absolutt heve spillet sitt en god del for å vinne dette oppgjøret.

Og det tror jeg de gjør, samtidig som Mexico absolutt ikke overbeviste mot Polen. Jeg tror Argentina har et mye høyere toppnivå enn det Mexico har, og jeg tror vi får se det i morgen.

Men Mexico er ikke et dårlig lag, så jeg tror absolutt de kan få pirket inn minst ett mål.

Jeg går for Argentina-seier og at begge lagene scorer, til odds 3.35 hos ComeOn.

Spill på Argentina – Begge hold scorer

Odds hos ComeOn:

3.35!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler