England – USA: «The three Lions» Kan sikre avansementet i VM

«The Three Lions» mot «Stars & Stripes» i kveld kommer til å bli en godbit av en fredagskamp. Her er lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til kveldens VM 2022-kamp.

Med 6-2 fra første oppgjør mot Iran har England alt i sine hender før dette oppgjøret. Ved seier er England videre til utslagsrundene, men motstanden fra USA blir en helt annen enn den de fikk fra USA.

USA spilte på sin side 1-1 mot Wales i sin første VM-kamp, etter mål av Timothy Weah. Med Iran i sin siste kamp i gruppespillet neste uke er mulighetene for avansement fortsatt store kun ved uavgjort i dette oppgjøret.

De to lagene har møttes totalt 11 ganger i historien, der England har vunnet åtte av dem mens USA kun står med to seire. I VM-sammenheng har de møttes kun to ganger tidligere. 1-0 til England i 1950 og 1-1 i gruppespillet i 2010-VM.

Iran og Wales møtes tidligere i dag, en kamp som kommer til å avgjøre en del i forhold til hvilken resultat i dette oppgjøret som er mest ideelt for de to landene, spesielt USA.

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 England 3 2 1 0 7 7
#2 USA 3 1 2 0 1 5
#3 Iran 3 1 0 2 -3 3
#4 Wales 3 0 1 2 -5 1

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

England kan glede seg over at skaden som Harry Kane pådro seg i det første oppgjøret ikke var alvorlig, og Tottenham-spissen er forventet å starte på topp igjen for Gareth Southgates menn i denne kampen.

Southgate kommer trolig til å starte med samme lagoppstilling som mot Iran, det betyr at også Harry Maguire har kommet seg de siste par dagene.

Både Weston McKennie og Yunus Musah måtte forlate banen mot Wales med skader, men rapportene tyder på at midtbaneduoen er klare for action igjen til kveldens kamp.

England:

Pickford;
Trippier, Stones, Maguire, Shaw;
Rice, Bellingham, Saka, Mount, Sterling;
Kane

USA:

Turner;
Dest, Zimmerman, Ream, A Robinson;
McKennie, Adams, Musah;
Weah, Sargent, Pulisic

International - World Cup Grp. B

Spilltips: England vinner komfortabelt

Det er viktig å ikke glemme at Iran var urovekkende svake i den første kampen mot England, men å score seks mål i en VM-kamp forteller fortsatt en del, og bekreftet hvor store favoritter England er i denne gruppen.

USA var ikke veldig overbevisende mot Wales, og er trolig veldig fornøyd med uavgjort i dette oppgjøret. Det tror jeg uansett blir for tøft, og jeg er trygg på at Englands stjernespekkede lag scorer både to og tre mål her. USA scorer neppe mer enn ett, maks.

ComeOn gir fine 2.35 i odds for at England vinner med (-1) handicap, altså at vinnermarginen blir minst to mål.

Spill på England-seier (-1)!

Odds hos ComeOn:

2.35!👀

Beste odds på 1X2 hos våre samarbeidspartnere:

England vs USA Odds for HUB:
Kampen starter 25/11 20:00
Kamp avsluttet

Flere VM-saker:

vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
14 juni, 2023
vm
Fotball-VM er rett rundt hjørnet, og vi i Fotballkanalen vil her gi deg en oversikt over alle de beste oddstilbudene, kampanjene og bonusene som er å oppdrive på det norske markedet.
14 juni, 2023

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler