Eliteserien runde 24, fortsetter RBK med sin dominans?

Rosenborg viste styrke borte mot Lillestrøm i forrige runde, men før de møter Sarpsborg skal de spille i Europaligaen mot Vardar Skopje. Kan RBK ta to hjemmeseire på kort tid, eller vil Sarpsborg, Molde eller Brann ta et steg nærmere for å utfordre den hittil suverene eneren? Uansett, helgen er fylt med norsk fotball som kan streames på nett.

Eliteserien runde 24

Brann starter runden hjemme mot Kristiansund på fredag den 28. september, før vi får Derbylørdag mellom Stabæk og Vålerenga. Søndagen er fylt med kamper og blir avsluttet av kampen mellom serielederen Rosenborg og Sarpsborg 08 kl 20:00. Det betyr en helg fylt med spennende kamper.

Brann – Kristiansund

Brann tapte 1 – 0 mot Kristiansund i det motsatte møtet som ble spilt i april på Kristiansund Stadion. Tidligere har de hatt møter i 1. divisjon i 2015. Her tok Brann seieren 2 – 1 på hjemmebane før de vant 1 – 0 på bortebane. Hjemme i Eliteserien står Brann med formen 7 – 3 – 1. Kristiansund har ikke helt fått det til, og er plassert på en 12. plass, med kun et poeng ned til nedrykksplass. På bortebane kan de hittil vise til 1 – 2 – 8. Kristiansund har dermed en viktig kamp om poeng for å holde eventuelle utfordrere under nedrykksstreken unna.

Stabæk – Vålerenga

Stabæk inviterer Vålerenga til Derbylørdag på Nadderud. I første møte for sesongen spilte Stabæk seg til 1 – 1 uavgjort på Ullevål. Tippeligamøtene tilbake til 2014 har endte 3 – 1 – 2 i vertenes favør. På Nadderud står Stabæk med 5 – 2 – 5, mens Vålerenga kan vise til svak borteform med 2 – 2 – 7. Vålerenga er plassert nederst av disse lagene med 27 poeng på en 12. plass, og de 5 siste kampene har endt med 3 tap, 1 uavgjort og en seier mot hjemme mot Brann. Stabæk holder seg på 9. plass og har 3 poengs ledelse på gjestene. Heller ikke Stabæk har vist sterk form på siste kamper med kun 1 seier mot Molde, 2 uavgjort og 2 tap.

Tromsø – Lillestrøm

Tromsø kjempet seg med nød og neppe til en plassering over nedrykksplass i fjorårets sesong. Nå ligger de trygt plassert under denne, 3 poeng bak Aalesund. Lillestrøm på sin side er med en 10. plass og 28 poeng litt under midt på treet, men har mulighet til å klatre før denne kampen. I år har disse to lagene møttes to ganger, både i Eliteserien og i NM Cupen. Begge møtene endte med seier til Lillestrøm på hjemmebane. Hjemme står Tromsø med 3 – 5 – 3 og Lillestrøm har 2 – 5 – 4. Hjemmebane ser ikke ut til å hjelpe Tromsø nevneverdig med andre ord. På 5 siste kamper har Tromsø formen 2 – 1 – 2 og Lillestrøm 1 – 2 – 2.

Sogndal – Molde

Sogndal trenger poeng for å holde seg trygt over nedrykksplass, mens Molde trenger poeng for å kunne hevde seg i toppen. Vertene tok seieren i det første møtet på bortebane, mens det i Tippeligaen er 2 – 1 – 3 i Moldes favør på de 6 siste møtene. På Color Line Stadion står Sogndal med 5 – 2 – 4. Molde som holder 4. plass med kun 1 poeng opp til 2. plass har 5 – 3 – 4 på bortebane. På de 5 siste kampene er de 3 siste vunnet og har 2 tap. Sogndal er hakket svakere med 2 seire og 3 tap på de 5 siste kampene.

Sandefjord – Aalesund

Med kun 2 seire til Sandefjord de på de siste 16 oppgjørene de har hatt i 1. divisjon, Tippeligaen, NM Cupen, og nå sist i Eliteserien står nedrykkstruede Aalesund foran 3 mulige poeng. I siste møte tok Aalesund 3 poeng med 2 – 0 seier på hjemmebane. I de siste 5 kampene har ikke ting gått Aalesunds vei, med 3 tap og 2 uavgjort. Sammenlagt på bortebane har de statistikken 2 – 4 – 5. Sandefjord har formen 6 – 2 -3 hjemme, mens de i de siste 5 kampene har 2 seire og 3 tap. Nykommerne i Eliteserien må dermed snu formen fra siste møter om de vil ta en 3. seier mot Aalesund.

Odd – Haugesund

Haugesund startet sesongen svakt med 5 tap på de 10 første kampene, men den siste tiden kan de vise til 3 seire og 2 uavgjort på siste 5 kamper. Odd hadde nesten tilsvarende start, men klarte seg uten uavgjort og tok like mange seire som tap i begynnelsen av sesongen. På 5 siste kamper er de igjen middels med 2 – 1 – 1 i form. I det motsatte møtet var det Odd som tok seieren, 2 – 0. I tippeligaen har Odd 3 seire, 2 uavgjort og 1 tap mot Haugesund i de 3 siste sesongen.

Viking – Strømsgodset

Viking henger langt etter med kun 15 poeng på 23 kamper. Formen viser 3 – 6 – 14, mens den på hjemmebane er 2 – 3 – 6. Strømsgodset startet dårlig men har den siste tiden fått det bedre til, men det har vært på hjemmebane. I mai slo Godset Viking 4 – 2. De to lagene har hatt faste møter siden 2007, og statistikken viser to jevne lag med 22 – 15 – 21 til Viking. Med Godset som tok både siste seier i tilsvarende møte og har vist bedre takter, har Viking en tøff oppgave i denne kampen, og med 6 runder igjen teller hvert eneste poeng.

Rosenborg – Sarpsborg 08

RBK med kun 3 tap på 23 kamper troner øverst i Eliteserien 2017, 9 poeng foran nettopp Sarpsborg 08. Det gjør at dette møtet mellom RBK og Sarpsborg lett er den mest spennende kampen med fotballstream denne helgen. Sarpsborg 08 har også gjort det sterkt, med 4 tap så langt, men med 8 uavgjort mot RBKs 5, er det fortsatt en lang vei å eventuelt ta igjen. Særpingene har med sine 41 poeng også et sterkt insentiv til å prøve seg poeng, Brann og Molde ligger nemlig rett bak med 40 poeng. RBK kommer til dette møtet etter å ha spilt mot Vardar Skopje i Europaligaen og det kan tenkes at de har brukt krefter på dette.

Stream fotball på nett

Det er enkelt å streame fotball på nett, dersom det er utenlandske kamper som spilles. bet365 er et godt eksempel på hvordan du kan streame fotballkamper. Ved å åpne en konto får du nemlig tilgang til å se fotball på nett. Litt verre kan det derimot være når det gjelder å se norske kamper på nett. Den eneste muligheten, dersom du er lovlydig, er å bruke Eurosport Player. Det anbefales også å ikke bruke ulovlige sider, siden du som bruker kan få krav rettet mot deg dersom du bryter loven.

Vi har en egen artikkel om hvordan du streamer fotball på nett. Her får du oversikten hvordan du kan se fotballkamp på nett. Da slipper du å gå glipp av viktige kamper.

Odds på Eliteserien

Som nevnt tilbyr bet365 live fotball på nett. Men, det er ikke det eneste, de har selvsagt også stort utvalg av odds. Eliteserien er selvsagt ikke noe unntak, og vil du ha tilgang til det beste utvalget av odds og live odds på Eliteserien er bet365 en selvsagt kandidat. For å komme i gang trenger du en konto og det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler