RBK – Sarpsborg 08: Toppoppgjør på Lerkendal

Rosenborg er nesten uangripelige der de med 50 poeng ligger 9 poeng foran Sarpsborg før denne kampen. RBK har vist sterke takter på hjemmebane. Sarpsborg derimot har ikke helt fått det til på sine reiser. Men, med kun et poeng ledelse på utfordrerne Brann og Molde er det kanskje på tide å snu denne trenden.

Rosenborg – Sarpsborg 08

Det er klart for toppoppgjør i Eliteseriens runde 24 når RBK tar i mot Sarpsborg på Lerkendal. På 12 kamper har ikke RBK tapt for Sarpsborg en eneste gang, og de svakeste resultatene finner vi i 2014 og 2016 hvor Sarpsborg klarte å spille seg til 1 – 1 og 2 – 2 på hjemmebane. På det siste møtet i mai vant Rosenborg 2 – 1 på Sarpsborg Stadion. Bendtner satte det første målet, før Kristoffer Zachariassen utlignet og Mushaga Bakenga avgjorde kampen.

Det er mulig å se Rosenborg Sarpsborg kampen på nett. fremgangsmåten for å streame Eliteserie kamper på nett kan du lese mer om i vår artikkel.

RBK

Bendtner satte straffen mot Vardar Skopje og sendte de i ledelse etter 25 minutters spill i Europaligakampen på hjemmebane. Konradsen og Hegenstad fulgte opp og kampen endte 3 – 1. Det sikret trønderne 3 viktige poeng før de skal møte Zenit St Petersburg på bortebane den 19. oktober.

På spillerfronten i Eliteserien har vi Adegbenro som med fem gule kort må stå over runde 24 i Eliteserien.

Formen til RBK er det lite å utsette på. Etter 23 spilte kamper i Eliteserien viser formen totalt 15 – 5 – 3 og på hjemmebanen Lerkendal står det 8 – 2 – 2.

Sarpsborg 08

Sarpsborg har både Molde og Brann tett bak seg med kun et poeng ledelse, så det er en viktig kamp om nødvendige poeng om de vil fortsatt holde seg på 2. plass i Eliteserien. Særpingene står med formen 11 – 8 – 4 hittil og med 4 – 4 – 3 på bortebane ser det ut til å bli en i overkant tøff utfording på lerkendal Stadion. I siste kamp vant Sarpsborg 2 – 1 over Odd og kampen ble sett av en talentspeider fra Manchester United. Vil han følge med til Lerkendal og kan det gi Krépin Diatta og Sarpsborg motivasjon som virkelig kommer til å trenges i denne kampen?

Spill på toppoppgjøret

På bet365 sportsbook er RBK klare favoritter som kan gi deg 1.66 ganger pengene tilbake med hjemmeseier. En overraskende uavgjort eller borteseier til Sarpsborg gir deg henholdsvis 3.75 og 5.50 ganger innsatsen. For å spille på bet365 må du være registrert oddsspiller og det fikser du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler