Guide – Hvordan gjøre innskudd hos bet365 i Norge

Norske betalingsinstitusjoner er pålagt å blokkere betalinger som går til utenlandske ulovlige spill- og bettingselskaper som bet365. Det vil si at norske banker som for eksempel DNB, Sparebanken Vest og Handelsbanken ikke har lov til å utføre transaksjoner deres kunder har lyst til å utføre.

Derfor er det vanlig at spillselskapene bruker alternative metoder for betalingsoverføringer i land som Norge, og vi skal her se på de to klart største og mest brukte pengeoverføringsinstansene.

Og de to er Skrill og Neteller. Begge to er blant de aller største i sin bransje, og bruker flere virkemidler, som å oppbevare kundenes penger i egne separate kontoer, for å unngå å havne i konflikt med norsk lov.

Bankkort – Visa/Mastercard/Maestro

De aller fleste bruker bankkortet sitt for å overføre og betale på nett, det er sånn det «alltid har vært», og det er ikke alltid like lett å slutte med gamle vaner. Men i Norge, der alle andre bookmakere enn Norsk Tipping teknisk sett er ulovlig kan det by på problemer.

Det er også den metoden som tar lengst tid, både når det kommer til å overføre og spesielt å få utbetalt resterende beløp og gevinster når det er ønskelig.

Innskudd med Revolut hos bet365

Når du skal gjøre et innskudd med Revolut, velger du vanlig betaling med Visa hos bettingselskapet. Deretter skriver du inn kortinformasjonen på ditt Revolut-kort på vanlig måte som du ville gjort med alle andre betalingskort.

Uttak med Revolut hos bet365

En av de største fordelene med Revolut er at denne løsningen også vil fungere som uttaksmetode av gevinster fra bettingsider som aksepterer uttak til bankkonto. Din Revolut-konto består av en internasjonal bankkonto, der du har et eget kontonummer som du kan sende penger til og fra.

Vi vil anbefale Revolut som betalingsløsning hos bettingselskaper som aksepterer innskudd med Visa-kort, spesielt for norske brukere.

Revolut er en innovativ tjeneste der du blant annet kan veksle mellom valutaer til en av markedets beste priser, samt får tilgang til et virtuelt betalingskort som kan brukes til betaling på nett. Perfekt for deg som liker odds og betting på nett.

Neteller

Neteller har vært i drift i over et tiår og er kjent for sine gode tjenester i den såkalte e-wallet-bransjen. Tjenestene deres er godt kjent og brukt av folk som spiller online over hele verden. De er aktive i rundt 200 land.

Neteller eies av Paysafe Financial Services Limited som er et datterselskap av Paysafe Group Plc. De er regulert til å tilby elektronisk pengetransaksjoner av Financial Conduct Authority, også dem i Storbritannia. De jobber også aktivt for å unngå hvitvasking av penger, så sjansen for å møte på tredjeparts hackere er nesten ikkeeksisterende.

Neteller er stolt av å tilby en virkelig internasjonal pengeoverføringstjeneste, der de støtter 22 forskjellige valutaer i over 200 land. Tjenesten gjør at du kan sende penger nesten hvor som helst i verden med automatisk valutaomregning. Hvis du bruker Neteller Money Transfer-tjenesten, kan andre Neteller-medlemmer over hele verden akseptere pengene umiddelbart, så lenge de allerede har en Neteller-konto. Hvis ikke, tar det bare noen få sekunder å opprette en ny Neteller-konto.

Det beste er at du kun trenger e-postadressen eller mobilnummeret for å sende penger til en annen person, selv om de ikke har en konto enda.

Når du sender penger gjennom Neteller Money Transfer-tjenesten, beskytter du deg selv med bransjeledende sikre betalingssystemer.

NETELLER har, gjennom å være et UK Financial Authority Authority-autorisert selskap, mulighet til å holde 100 prosent av pengene dine på tillitskontoer. Det betyr at man aldri skal være redd for at pengene forsvinner og at de er tilgjengelige når du trenger dem.

Som kunde har du også mulighet for å få et gratis Mastercard. Med Neteller Mastercard har du alltid tilgang til pengene du har disponibelt hos Neteller, og du kan bruke det som et hvilken som helst Mastercard. Handle på Rema eller å leie en bil.

Netellers hjemmeside er tilgjengelig på 16 forskjellige språk, og som kunde har du en 24-timers kundestøtte.

Og du skal ikke være en som spiller for store beløp hver måned for at det skal lønne seg. Ikke bare gjør det hverdagen din som nordmann betydelig enklere ved å være kunde hos Neteller, men det gir deg også en ekstra garanti for at du faktisk får pengene, bonusene og innskuddene du har gjort tilbake når du ønsker det.

Du finner Neteller sine hjemmesider her.

Skrill

Helt siden det ble stiftet tilbake i 2001, har Skrill vært kjent for deres raske, enkle og sikre tjenester. Selskapet operer i over 200 land over hele verden og har mer enn 500 ansatte fra over 30 land.

Skrill eies av PaySafe Group Plc. Selskapet er regulert av Financial Conduct Authority under Electronic Money Regulations i Storbritannia. Selskapet samarbeider med PaySafe Financial Services Limited og Wirecard Solutions for å utstede Skrill Prepaid MasterCard.

Skrill MasterCard gir deg muligheten til alltid å ha tilgang til pengene dine. Du kan betale i en vanlig butikk, leie bil, betale på internett eller bare ta ut penger i hver eneste minibank i verden hvor MasterCard er akseptert.

De er verdensledende innen utvikling av globale betalingsløsninger for både bedrifter og vanlige mennesker. Enten det er for å overføre penger til spillselskaper, kjøpe ting online eller sende penger til venner og familie.

Og den største fordelen er at transaksjonene skjer umiddelbart, uansett hva klokken er eller hvor i verden du befinner deg.

Som kunde kan du nyte en 24/7-støtte via telefon og e-post. Nettstedet er også tilgjengelig på 12 forskjellige språk.

Skrill sine hjemmesider finner du her.

Hvor mye koster det å for overføringer hos de to tjenestene?

Betalingsmetode Neteller Skrill
Bankoverføring Gratis Gratis
Hurtig bankoverføring 1,5% 1,5%
Skrill/Neteller 3% 3%
Bitcoin 1% 1%
Maestro 2,25 – 4,95%

Neteller har en god del flere overføringsmuligheter enn Skrill, men vi har her bare valgt de mest vanlige metodene for å overføre penger.

Ekstra gebyrer

Gebyr Neteller Skrill
Uttak til kredittkort 7,5-25 € 7,5 %
Uttak til bankkonto 7,5 € 5,5 €
Overføring (Casino, Poker, Sport, etc.) Gratis Gratis
Motta penger Gratis Gratis
Valutakonvertering 3,99 % 3,99 %
Minibankgebyr 1,75 % 1,75 %
Gebyr for ubrukt konto 1,80 €

(etter 14 måneder)

1 €

(etter 12 måneder)

Hvordan fungerer det?

Kort fortalt fungerer Skrill og Neteller som et mellomledd i betalingsprosessen mellom deg og spillselskapene. Når du har blitt kunde hos en av tilbyderne fungerer de nesten som en ekstrabank for deg. Der de oppbevarer det du ønsker de skal oppbevare av penger, enten det er penger du selv overfører eller det er penger som du har vunnet/tjent hos spillselskapene.

Så du kan betale eller spille online, sende og motta penger og foreta hurtige, sikre online betalinger når du har behov for det.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler