Gir Sampdoria Inters første tap?

Inter står med sterke 7 – 2 – 0, mot Sampdorias 5 – 2 – 1. For å henge med i kampen om spill i Europaligaen neste sesong må Sampdoria følge opp formen de viste mot Inter i siste møter.

Inter – Sampdoria

Inter er sammen med serieleder Napoli de eneste lagene i Serie A som ikke har tapt noen kamper denne sesongen. Inter har spilt avgjort mot Bologna og Napoli i siste kamp, mens Sampdoria har uavgjort mot Torino, Hellas Verona, og tapt for Udinese. Men, tidligere oppgjør er det Sampdoria som har kommet best ut av. Med formen 3 – 1 – 1, skal de kunne gi tøff motstand for Inter.

Kampen spilles på Inters hjemmebane San Siro på tirsdag kl 20:45, og på de 22 siste kampene mellom Inter – Samdoria står det 13 – 6 – 3 til vertene. Skal Sampdoria kunne sette en stopper for Inters seiersmarsj må de holde på formen fra de siste møtene. Det kan vise seg vanskelig, for på bortebane har de statistikken 1 – 2 – 1.

Skadede spillere

Sampdoria har en fordel med at ingen av spillerne deres er ute av spill. Inter derimot har fire spillere ute med skader. Det er forsvarsspillerne Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden, i tillegg til midtbanespiller Marcelo Brozovic. Marcelo er ventet tilbake tidlig i november, mens Assane og Zinho er foreløpig ute frem til desember og mars.

Live stream Inter – Sampdoria

Du kan se Inter – Sampdoria med live fotball stream på nett hos flere ulike norske bettingsider. En av de beste bettingsidene som tilbyr live fotball stream er bet365. Her kan du se de aller fleste store oppgjørene i europeisk fotball. Det eneste du trenger for å kunne se live fotball på nett hos bet365 er enten en aktiv spillerkonto eller ha plassert et bet på oddsen i løpet av de siste 24 timene.

Best odds på Serie A

Bettingsiden bet365 tilbyr også topp underholdning i form av odds på Inter – Sampdoria, og alle andre Serie A kamper. Utvalget av tradisjonell odds med bets som plasseres før avspark er stort og du finner alle forskjllige typer markeder som 1X2, Pause/Fulltid og Riktig resultat.

Vil du løfte spenningen ytterligere finner du også det beste utvalget av live odds på bet365. Live odds gir deg oddsspill som avgjøres innen kort tid og ser du kampen på live stream har du flere forskjellige bets som Neste mål, Mål i omgang og Pauseresultat. For å spille live odds på Inter – Sampdoria når du streamer kampen trenger du en konto på bet365. Den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler