Spill Live Odds

I dag tilbyr alle bookmakere Live Odds, men det er selvsagt noen som skiller seg positivt ut. Både med tanke på høy odds, utvalg av kamper og ikke minst forskjellige oddsmarkeder. Når du i tillegg har mulighet til å streame fotballkampene har du et opplegg som nesten overgår det å stå på tribunen selv.

Og, skulle du tilfeldigvis oppholde deg på tribunen har du selvsagt full tilgang til å spille Live Odds på mobilen din. Her får du full oversikt over hvilke nye muligheter Live Odds og de ulike markedene gir deg når du skal spille på oddsen.

Live Odds

Live Odds på fotball er en av de mest vanlige formene å spille på nettet. Med mulighetene man oppnår er kanskje ikke det så merkelig. Man får ikke bare sjansen til å se den virkelige formen til lagene som møtes på fotballbanen, men man for også mulighet til å plassere bets som kan avgjøres i løpet av minutter. Spenningen med dette er noe man sjelden opplever med andre oddsspill på nett.

Bruker man en bookmaker som også tilbyr streaming av fotball på nett har man en underholdningspakke som gir deg topp moro fra live fotball på nett, spenningen fra oddsen og ikke minst noen ekstra gevinster.

De fleste spillsidene tilbyr også mobilapp for odds på mobilen. Det gjør at man kan spille Live Odds når og hvor som helst. Med en mobilapp har du enkel tilgang til odds på mobil, streaming av fotball og viktige nyheter. Alt bare noen tastetrykk unna.

Populære oddsmarkeder

Det er en stund siden odds var ensbetydende med 1X2 eller HUB spill. Med Live Odds har det også kommet flere markeder som kun finnes for live fotballbetting. Her får du en oversikt over noen av de beste oddspillene for live fotball på nett:

Fulltid 1X2

Det klassiske HUB spillet er kanskje det vanligste oddsspillet, både på vanlig odds og Live Odds. Som du kanskje kjenner til så går dette spillet gaske enkelt ut på å tippe om det blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Når du bruker 1X2 på livebetting kan oddsen hele tiden forandre seg, ligger favoritten under og du tror de kommer til å reise seg igjen kan du sikre deg høy odds.

Pauseresultat

Blir kampen avgjort ved pause? Som navnet angir, så er dette et spill hvor du satser på hvem som leder ved pause, eller eventuelt om det er uavgjort når dommeren blåser av til pause. Det er et bet som er veldig likt Fulltid 1X2, men Pauseresultat gjelder selvsagt kun for de første 45 minuttene som spilles. Etter pausen har du også sjansen til å spille på Resultat 2. omgang. Vil du ta den helt ut kan du også bette på Pause/Fulltid hvor du spiller på 1X2 ved pause og på fulltid på samme spill.

Neste mål

Dette er en form for livebet hvor du tipper på hvem som scorer neste mål. Følger du kampen på live fotballstream kan du fort oppdage spillere som er i toppform og kan sikre deg en gevinst når du tipper på hvilket lag som scorer neste mål. Dette bettet finnes også i en litt annen varient. Nemlig Scorer neste mål, pengene tilbake hvis ingen mål scores. Da tipper du på hvem som scorer, samtidig om du har en forsikring som gir deg innsatsen tilbake dersom det ikke scores mål.

Siste lag som scorer

Et livebet som er nesten det motsatte av Neste mål. De siste minuttene av en kamp er kjent for å være både viktige og nervepirrende. Ønsker du enda litt mer spenning er dette live oddsen du vil spille på.

Totalt antall mål for en periode

Dette livebettet finner du oppført hos din bookmaker som for eksempel Totalt antall mål 00:00-29:59. Her gjelder det å tippe riktig på om det blir over eller under 0,5 mål i perioden som er angitt på oddsspillet. For hver periode som ferdigspilles vil det bli et nytt live bet som gjelder, slik at du kan ha flere gode muligheter til å vinne på oddsen i løpet av en kamp.

Hjørnespark først til

Dette er et live bet som ligner på Neste mål. Det gjelder ganske enkelt å prikke inn hvilket lag som får det neste corneret. Hjørnespark først til et også et oddsspill hvor man har mange sjanser i løpet av en kamp. I Premier League har gjennomsnittet på cornere pr kamp ligget ganske stabilt på 11.

Spill Live Odds og se fotball på nett

Bruker du en av de beste bookmakerne får du tilgang til å se live fotball på nettet. Samtidig får du også tilgang til viktig statistikk, høy odds og mange muligheter for gode bets. For å streame live fotball på bet365 trenger du kun å ha en konto hvor du enten har penger på den, eller har plassert et spill på oddsen i løpet av det siste døgnet. Når du har det kan du se på et stort utvalg av live fotball på nett. For å åpne en konto slik at du kan begynne fotballstreaming følger du disse enkle trinnene:

  • Besøk bet365.com
  • Registrer en konto
  • Gjør et innskudd

Spill Live Odds på mobil

Med en mobiltelefon har du alt det som trengs for å spille på Live Odds. Laster du ned en mobilapp for odds får du også viktige oppdateringer rett på mobilen. Du har også enkel tilgang til et stort utvalg av spill du kan satse på. Hvert eneste år kan du også streame fotball og sport fra over 10 000 begivenheter på mobilen.

  • Gå til Unibet.com og last ned appen
  • Åpne din konto
  • Gjør ditt første innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler