Nyheter

vm
Spania og Costa Rica møtes til dyst i gruppe E onsdag. De to landene er plassert i en tøff gruppe sammen med Tyskland og Japan, og kun seier er godt nok for Spania for å sikre avansementet.
25 april, 2023
vm
Vi er allerede klar for dag fire i VM, og i dag er det gruppe E og F sin tur å sparkes i gang. Først ut i førstnevnte er kampen mellom Tyskland og Japan. Les vårt spilltips til kampen her.
25 april, 2023
vm
I Danmarks gruppe D skal gruppefavoritt Frankrike i kveld møte Australia, og de regjerende VM-mesterne er klare favoritter mot mennene fra "down under". Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret.
25 april, 2023
vm
Danmark, som er eneste skandinaviske innslag i årets fotball-VM, starter mesterskapet med kamp mot Tunisia i dag. Her gir vi deg odds, spilltips og forventede lagoppstillinger til kampen.
25 april, 2023
vm
Få siste odds, vårt spilltips og forventede lagoppstillinger til kampen mellom USA og Wales i VM 2022, mandag klokken 17.
25 april, 2023
vm
Det er endelig duket for VM, og om du ønsker å spille på det kommende mesterskapet er ComeOn stedet for deg. Les videre for å se alt ComeOn har lagt klar i VM-adventskalenderen.
25 april, 2023
vm
VM er i gang og allerede på andre dagen er England klar for sin første kamp, når de møter Iran i det som bør blir tre poeng, i en gruppe der både USA og Wales også har muligheter til å ta en del poeng.
25 april, 2023
vm
Fotball-VM er rett rundt hjørnet, og vi i Fotballkanalen vil her gi deg en oversikt over alle de beste oddstilbudene, kampanjene og bonusene som er å oppdrive på det norske markedet.
25 april, 2023
vm
På søndag starter verdens største fotballturnering, fotball-VM. Vertslandet er Qatar, og i denne quizen kan du teste hvor forberedt du er på det kommende mesterskapet.
25 april, 2023
vm
Så er tiden kommer, historiens kanskje mest omdiskuterte VM skal sparkes i gang, når vertsnasjon Qatar tar imot Ecuador på Al Bayt stadion i Doha, Qatars hovedstad.
25 april, 2023
vm
Vi gir deg den fulle oversikten over alle spillerne som reiser til fotball-VM 2022 i Qatar. Sortert etter land og posisjon de spiller på banen.
25 april, 2023
vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
25 april, 2023
1 3 4 5 136