Ingen problemer for Frankrike i VM-åpningen mot Australia

I Danmarks gruppe D skal gruppefavoritt Frankrike i kveld møte Australia, og de regjerende VM-mesterne er klare favoritter mot mennene fra «down under». Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret.

Frankrike har en av de beste, om ikke den beste, troppen til dette mesterskapet, og det er store forventninger til stjerner som Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Raphael Varane og Antoine Griezmann.

For Australias del er det ikke like mange stjernespillere å skryte av, men de har spillere som Celtics Aaron Mooy og Cadiz Awer Mabil, som kan utgjøre en forskjell.

Danmark blir definitivt Australias største utfordrer om andreplassen i gruppen, og for dem blir det viktigste i dag å prøve å minske skadene, da målforskjell kan bli veldig avgjørende når gruppen er ferdigspilt.

International - World Cup Grp. D

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Frankrike har kanskje lidd av det største fraværet til dette mesterskapet av alle landene som er med, da Karim Benzema ble skadet like før VM startet og går glipp av hele mesterskapet.

Fraværet av årets Ballon D’or vinner legger et ekstra press på spillere som Antoine Griezmann og Olivier Giroud.

For Australia sin del er det ikke like store fravær å snakke om, men mange hevet øyenbrynene sine når Australia-trener Graham Arnold ikke tok med svigersønn Trent Sainsbury, som står med hele 61 landskamper, i troppen til mesterskapet.

Frankrike:

Lloris; P
avard, Upamecano, Konate, Lucas Hernandez;
Tchouameni, Rabiot;
Dembele, Griezmann, Mbappe;
Giroud

Australia:

Ryan;
Atkinson, Wright, Rowles, Behich;
Hrustic, Mooy, Irvine;
Leckie, Duke, Goodwin

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 France 3 2 0 1 3 6
#2 Australia 3 2 0 1 -1 6
#3 Tunisia 3 1 1 1 0 4
#4 Denmark 3 0 1 2 -2 1

Spilltips: Komfortabel seier for Frankrike

De regjerende mesterne er storfavoritter i dette oppgjøret, og et tap vil være en stor skandale for Frankrike.

Det tror jeg ikke er særlig realistisk, og jeg tror dette blir veldig komfortabelt for Frankrike. En seier vil bety at de tar et langt steg mot avansement, men det er selvfølgelig litt avhengig av hvordan det går med Danmark tidligere i dag.

Mitt spilltips blir at Frankrike vinner med minst to mål. Frankrike-seier med (-1) i handicap gir odds 1.76 hos ComeOn.

Spill på Frankrike-seier med (-1) handicap!

Odds hos ComeOn:

1.76!👀

France vs Australia Odds for HUB:
Kampen starter 22/11 20:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler