Tyskland – Japan: Spilltips til første kamp i VMs gruppe E

Vi er allerede klar for dag fire i VM, og i dag er det gruppe E og F sin tur å sparkes i gang. Først ut i førstnevnte er kampen mellom Tyskland og Japan. Les vårt spilltips til kampen her.

Tyskland blir sett på som en av favorittene til å vinne årets mesterskap, og selv om de kanskje mangler en skikkelig goalgetter, har de en meget spennende tropp med til Qatar.

Japan er kjempe underdogs i både oppgjøret og i mesterskapet, og det asiatiske landet vil trolig prøve å begrense skadene her, og satse på å ta andreplassen i gruppen.

De to andre lagene i gruppen er Costa Rica og Spania, så her venter det tre veldig tøffe kamper for Japan. Klarer de uavgjort her så er derimot alle muligheter åpne.

Og etter å ha sett kampen mellom Argentina og Saudi Arabia så er det klart at alt er mulig i VM, og at favorittlagene absolutt kan gå på smeller.

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Japan 3 2 0 1 1 6
#2 Spain 3 1 1 1 6 4
#3 Germany 3 1 1 1 1 4
#4 Costa Rica 3 1 0 2 -8 3

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det har vært mye snakk om Marco Reus før dette mesterskapet, da han nok en gang lider av en alvorlig skade når det er mesterskap. Reus mistet også WM i 2014, i tillegg til EM i både 2016 og 2020 på grunn av skader.

Thomas Muller og Antonio Rudiger har begge vært småskadet opp mot mesterskapet, men er begge meldt frisk og klar til dette oppgjøret.

Japan har også to spillere tilbake fra småskader, Karou Mitoma og Wataru Endo. Hidemasa Morita har slitt med en dårlig hofte i det siste, og han er fortsatt tvilsom til denne kampen.

Tyskland:

Neuer;
Kehrer, Sule, Rudiger, Raum;
Kimmich, Gundogan;
Gnabry, Musiala, Sane;
Muller

Japan:

Gonda;
Sakai, Tomiyasu, Yoshida, Nagatomo;
Shibasaki, Endo, Kamada;
Ito, Asano, Minamino

International - World Cup Grp. E

Spilltips: Enkel Tyskland-seier

Tyskland er selvfølgelig storfavoritter her, og med Spania i samme gruppe er kun seier godt nok for å ikke risikere å havne utenfor topp-2 i gruppen.

Japan ligger tynt an om de ikke får poeng her, men jeg er sikker på at oppgaven dessverre er alt for stor for dem. Trolig vil de måtte prøve å begrense skadene, men jeg tror Tyskland vinner med minst to mål.

Det gir fine 2.17 i odds hos LeoVegas.

Spill på Tyskland-seier med (-1) handicap!

Odds hos LeoVegas:

2.17!👀

Germany vs Japan Odds for HUB:
Kampen starter 23/11 14:00
Kamp avsluttet

Flere VM-artikler:

vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
25 juli, 2023
vm
Verdensmesterskapet i fotball, Qatar 2022, nærmer seg med stormskritt. I denne artikkelen skal vi se hvem som er favoritter til å løfte VM-pokalen. Blir det endelig England? Eller favorittene Brasil eller Frankrike?
25 juli, 2023

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler