Se live stream av Toulouse mot Ligue 1s tøffeste bortelag, Lyon

Toulouse – Lyon
Stade de Toulouse
Ligue 1
Onsdag klokken 20.50

Før onsdagens kamper står både Lyon og Monaco med 38 poeng i Ligue 1. Monaco har likevel et lite overtak med 1 mål mer. Det kan Lyon endre på mot Toulouse i kampen som du ser på live fotballstream.

Toulouse – Lyon

1 måls ledelse har Lyon en god sjanse til å ta igjen Monaco. Oppgjørene mot Toulouse er som regel målrike og har en tendens til å ende i Lyons favør. Sist møte endte 4 – 0 og i løpet av de fem siste kampene er det til sammen scoret 18 mål, hvor Lyon står for 15 av dem. Formen på de samme kampene gir Toulouse en sørgelig statistikk med 0 – 0 – 5. Sist Lyon tapte på Stade de Toulouse var i 2014, i en kamp som endte 2 – 1.

Toulouse

Vertene befinner seg på 17. plass med 19 poeng før møtet mot Lyon. Under finner vi Lille Angers og Metz som har 18, 15 og 8 poeng. Det setter Toulouse i en utsatt posisjon, men det kan bli vanskelig å forbedre mot Lyon, spesielt når formen er sviktende siste tiden.

så langt har de 5 – 4 – 9 totalt, men ser vi på de 8 siste kampene har det endt med kun 1 seier, samtidig som det har blitt 5 tap. Målforskjellen på 17 – 25 er heller ikke oppløftende.

På hjemmebane derimot virker ting litt lysere. Formen er på 4 – 2 – 2 og her er målforskjellen positiv med 8 – 5.

For Toulouse har det ikke vært skader eller suspensjoner den siste tiden, men fortsatt mangler vingspiller Jimmy Durmaz og forsvarsspiller Steven Fortes. Begge har vært ute siden slutten av september og det er åpent når de eventuelt er tilbake igjen.

Lyon

Det er langt opp til PSG med 47 poeng, men med 38 poeng og kun 1 mål mindre enn Monaco har Lyon sjanse til å klatre etter denne kampen. Formen er på 11 – 5 – 2, og sammen med Monaco er de det nestmest scorende laget i ligaen med 44 mål. Mot seg har de 19 mål så langt. På bortebane er de suverene og har kun tapt en kamp, noe som gir formen 6 – 2 – 1.

Lyon mangler kun Bertrand Traoré før kampen. Vingspilleren har vært ute på skadebenken siden 24. november og der blir han ut året før han er klar igjen.

Se Toulouse – Lyon live stream

bet365 gir deg live stream av Toulouse – Lyon og alle de andre beste kampene fra Ligue 1, Serie A, Bundesliga og La Liga. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto. For å få tilgang til fotball live stream følger du bare denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler