Paris Saint-Germains himmelferd fortsetter mot Caen på live stream

Paris Saint-Germain – Caen
Parc des Princes
Ligue 1
Onsdag klokken 20.50

Forrige møte på Parc des Princes endte med poengdeling og det viser at Paris Saint-Germain ikke kan ta noe for gitt. Men sjansen for tre poeng på hjemmebane er stor på onsdag.

Paris Saint-Germain – Caen

På de tre siste tilsvarende på Parc des Princes har det faktisk endt med 2 uavgjort, men i alle kampene skiller Paris Saint-Germain seg ut med knallsterke 7 – 3 – 0. Sist gang Caen tok tre poeng fra PSG var i 2008, og i møtet før klarte de også å taa med seg tre poeng hjem fra Parc des Princes.

På topp

Paris Saint-Germain stiller i egen klasse i Ligue 1 2017/18. Hittil er det kun Strasbourg som har klart å ta tre poeng fra PSG. Formen er på 15 – 2 – 1 og med 47 poeng har de 9 poengs ledelse på Monaco med 38 poeng og Lyon med like mange poeng. Når det gjelder mål har de 11 mål mer enn Monaco og Lyon som begge har 44 mål. Det er heller ingen som slipper inn færre mål, så langt har PSG kun 14 mål mot seg. Hjemme står de med 9 seire av 9 mulig, og det er vanskelig å se at det er Caen som skal sette en stopper for den vinnerrekken.

Midtbanespilleren Thiago Motta er eneste spiller med skade og har vært ute siden 30. oktober. Det er usikkert når Motta kan stille til kamp igjen.

Caen

Gjestene er midt på treet i Ligue 1. 7 – 3 – 8 gir de 2 poeng og det gjør at det kun er 3 måls forskjell mot Strasbourg og Dijon. Både Rennes og Nice er også innenfor rekkevidde, men mot PSG blir det vanskelig å hente inn det forspranget. Vanskeligere blir det også når ting ikke klaffer på bortebane. Her står det nemlig 2 – 1 – 5. Caen scorer også fryktelig lite når de spiller på andres gress, det har ikke blitt mer enn 3 bortemål, mens de samtidig har sluppet inn 11 mål. Mot PSGs 31 hjemmemål og kan 6 mål i mot er det bortimot utenkelig at Caen trekker det lengste strået på Parc des Princes, selv om de kun mangler Jeff Louis som har vært ute siden april.

Live stream Paris Saint-Germain – Caen

bet365 er best på fotball, både når det gjelder odds og live fotballstreaming. Har du en aktiv spillerkonto får du tilgang til det største oddsutvalget, og kan streame live fotball fra Ligue 1, Bundesliga, La Liga, Serie A, sammen med mange andre ligaer og sportsarrangementer. For å få tilgang til bet365 live stream trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler