Monaco må ha mål og poeng mot Rennes for å holde Lyon unna

Monaco – Rennes
Stade Louis-II
Ligue 1
Onsdag klokken 20.50

Holder vi Paris Saint-Germain utenom er det usedvanlig tett i toppen av Ligue 1. Monaco på 2. plass med 38 poeng, Lyon på 3. plass med 38 poeng og Marseille med 35 poeng. Lyon har overkommelig motstand mot Toulouse, noe som gjør det viktig for Monaco å gi det de har i denne kampen som vises på live stream.

Monaco – Rennes

Selv om det bare ble en knepen 2 – 3 seier til Monaco sist, skal de ha en reel sjanse til å holde Lyon under. I Coupe De La Ligue 2016/17 endte møtet 7 – 0 til Monaco på hjemmebane mot Rennes. Men, de har ikke noe soleklart overtak på Rennes med formen 3 – 2 – 0, noe som kan gjøre at Lyon hopper forbi. Uansett er Monaco favoritter i kampen mot Rennes.

1 måls ledelse

Det er nettopp ledelsen på 1 mål over Lyon som bør være en stor motivator for Monaco før denne kampen. Lyon har nemlig en stor sjanse til å rykke forbi og ta andreplassen under Paris Saint-Germain. Formen til Monaco er 12 – 2 – 4 så langt, men på Stade Louis-II viser de styrke og har 7 – 1 – 1 til nå.

Monaco har ingen nye skader og det har heller ikke kommet spillere tilbake fra skadebenken. Det betyr at Monaco fortsatt mangler Stevan Jovetic, Gabriel Boschilla, Youri Tielemans og Julien Serrano. På suspesjonsfronten har det derimot skjedd ting. Jorge ble suspendert 18. desebmer og er ikke spilleklar før 21. desebmer som betyr at han ikke rekker kampen. Rachid Ghezzal er også ute på grunn av suspensjon.

Tilbake i form?

Rennes hadde en tung start med kun 1 seier på de 9 første kampene, men så snudde det. På de 9 neste har de hatt 6 seiere, 1 uavgjort og 2 tap. Sammenlagt gir det formen 7 – 4 – 7. Når det gjelder mål er det langt opp til Monaco. Så langt har Rennes 23 mål og 24 mot seg. Bortebane er også noe de har vist å beherske. 3 – 3 – 3 og 13 – 13 viser at de gjør det bedre borte enn på hjemmebane dersom man sammenligner med andre lag. Hvordan det slår ut i kampen mot Monaco ser du på live stream.

Av skader og suspensjoner er det bare gammelt nytt for Rennes. Ismaïla Sarr er ute på ubestemt tid med skade og Ludovic Baal er suspendert.

Se Monaco – Rennes på live stream

Vertene er favoritter, men Monaco – Rennes er verdt å se på live stream. Live streaming av fotball og denne kampen finner du på bet365. Har du en aktiv spillerkonto kan du streame Ligue 1, La Liga, Serie A og Bundesliga på nett. Her er fremgangsmåten for å få live fotballstreaming:

Hans Nielsen

248 Artikler