El Clasico: Real Madrid – Barcelona, spansk supercup

Barcelona har et vanskelig utgangspunkt forann den andre kampen i årets spanske supercup, etter at Real Madrid vant søndagens kamp på Camp Nou med 3-1.

Spennende andre omgang

Den første omgangen i den første kampen var en heller kjedelig affære, før kampen tok fyr med hele fire mål i andre omgang.

Real Madrid tok ledelsen i det 50. minutt etter at Pique setter ballen i eget mål når han prøver å klarere et innlegg fra Real Madrids venstreback Marcelo.

Sytten minutt senere faller Luis Suarez meget lett i feltet, noe som resulterer i at dommeren gir Barcelona et straffespark. Det setter Lionel Messi iskaldt i nettet til stillingen 1-1.

Les om hvordan du streamer fotball i Norge.

El clasico, Real Madrid mot Barcelona

Messi i duell med Ronaldo, som er utestengt i onsdagens kamp

Rødt til Ronaldo

Det skal ikke gå mer enn tre minutter før innbytter Christiano Ronaldo bøyer ballen vakkert i sitt lengste kryss, 2-1, og gult kort til Ronaldo når han river av seg trøyen i gledesrusen.

Og i det neste Real Madrid-angrepet er Ronaldo igjen i fokus. Han er i duell med Umiti på vei inn i feltet, faller omtrent like lett som Suares gjorde, men denne gangen går avgjørlsen til dommeren motsatt vei, gult kort til Ronaldo for filming.

To gule og rett i dusjen for Ronaldo. Men istedenfor at Barclona utnytter situasjonen er det Real Madrid og Asensio som straffer Barcelona på en kontring, unggutten limer ballen i krysset og sørger for at Real Madrid vinner første kamp 3-1.

Real Madrid er små favoritter

Real Madrid har fordel av hjemmebane, selv om det ikke alltid har hatt alt for mye å si i El Clasico, noe en odds på 2.30 tilsier. Oddsen for uavgjort og borteseier er henholdsvis 4.00 og 2.70.

Med Ronaldo ute øker nok sjansene til Barcelona ganske mye, og tidligere oppgjør tilsier at ingenting er avgjort i årets utgave av den spanske supercupen.

Les om andre derbyer i Europa

Hvor spilles kampen?

Santiago Bernabeu Madrid

Santiago Bernabeu, Real Madrids hjemmebane

Den skal spilles på Santiago Bernabeu i Madrid, som er en av Europas største fotballstadioner.

Den har en kapasitet på hele 81.000, noe som gjør den til den tredje største, etter Wembley i England og Barcelonas Camp Nou.

Hvor kan du se kampen?

Kampen vil bli vist på tv-kanalen MAX i Norge, og om du ønsker å live streame den vil det være mulig på Eurosport Player.

Det er dessverre ingen betting-selskap som live streamer den via sine live streaming-tjenester.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler