Siste sjanse for Rosenborg

Rosenborg – Real Sociedad
Lerkendal
Torsdag klokken 19.00

RBK har til gode å tape hjemme på Lerkendal etter å ha vunnet over Vardar Skopje og spilt uavgjort mot Zenit St. Petersburg. Likevel, etter å ha tapt 4 – 0 på bortebane mot Real Sociedad sist kan det bli noen hakk for krevende.

Rosenborg – Real Sociedad

På Anoeta ble Rosenborg regelrett overkjørt av Real Sociedad. 9 minutter tok det før første scoring var et faktum, 3 minutter etter ble det på nytt scoret av Real Madrid. 1. omgang ble avsluttet med selvmål av Jørgen Skjelvik. Noe roligere ble det i 2. omgang, men Reals Llorente satte inn 4 – 0 i det 77. minutt, noe som også ble sluttresultatet i det eneste tidligere møtet mellom Real Scociedad og RBK.

RBK

I Eiteserien er Rosenborg suverene og har 8 poengs ledelse på Molde som har andreplassen. Med formen 18 – 7 – 4 har de vært ustoppelige, og på Lerkendal har de formen 9 – 4 – 2. Med jevn form på både hjemme og bortebane kan det øyne et ørlite håp om poeng i kampen mot Real Sociedad som viser svakere form borte i Europaligaen.

Europaligaens gruppespill har gitt litt under middels resulater for Rosenborg, med formen 1 – 1 – 2. likevel har RBK gjort det bedre hjemme enn borte her. Mot Zenit endte det med 3 – 1 tap borte, mens RBK klarte å få en poengdeling på hjemmebane.

Real Sociedad

5 – 3 – 4 står det til Real Sociedad i La Liga. Det gir de en 7. plass, 3 poeng bak Villareal som har en foreløpig billett til spill i Europa neste sesong. På bortebane står det 3 – 1 – 2.

I Gruppe L har Real Sociedad 2. plassen med 9 poeng og 5 poengs ledelse på RBK. Det gjør at Real enda ikke kan føle seg helt trygge på videre spill i Europaligaen, selv om sjansen til at det ikke skal skje er mikroskopisk.

Odds Rosenborg – Real Sociedad

De norske bettingsidene øyner også Rosenborg en heller liten sjanse til seier mot Real Sociedad. Odds på Rosenborg er nemlig 4,75 på bettingsiden bet365. For uavgjort kan det sikre deg en utbetaling på 3,60 ganger innsats, mens dersom favoritten Real Sociedad vinner vil det gi deg 1,85 innsatsen tilbake på en vinnerbong.

Det er også andre bets tilgjengelig på kampen mellom Rosenborg – Real Sociedad. bet365 tilbyr for eksempel både wincast og asian handicap, i tillegg til et stort utvalg live odds på RBK – Real Sociedad. For å plassere odds på Rosenborg eller Real kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler