VM kvaliken er straks ferdig, men er stadioen helt klar?

Med de siste rundene av VMs kvalifiseringskamper over de kommende dagene er i hvertfall vi klare for VM. Det bør lagene også være. Ekaterinburg Arena er hjemmebanen til FC Ural og blir en viktig stadion under VM 2018. Stadion skal nå være så godt som klar, men vi må understreke at det ser litt merkelig ut.

Ekatarinburg Arena

Eller Central Stadium som den også er kjent som hadde oprinnelig plass til 27 000 tilskuere, og det er som du kanskje vet noe under FIFA kravet på 35 000. Det betydde at det måtte en oppgradering til på stadion som opprinnelig ble bygget i 1953 – 1957 og det er her den kreative løsningen kommer inn. Siden Ekatarinburg Arena fikk en oppgradering senest i 2011 ville en stor utvidelses raskt kunne bli kostbar for en relativt ny bygning. Og det var nok det som fikk arkitektene og ingeniørene til å komme på ideen om å lage en tribune utenfor selve arenaen. Bak hvert mål vil det nemlig bli bygget en ekstra midlertidig tribune som tilsammen øker kapasiteten fra 35 000 til 45 000 plasser.

Under VM 2018 vil Ekatarinburg Arena ha de fire første rundene i gruppespillet og etter dette vil de midlertidige tribunene bli fjernet slik at kapasiteten går tilbake til 35 000 plasser. Hvilke lag som skal spille her vil vi snart få vite, så snart kvalikkampene for VM er spilt.

Siste kamper i VM kvaliken

Denne uken går de sise to rundene i VM kvaliken og du kan finne all nødvendig informasjon om kampene. På torsdag spiller Norge mot San Marino i Gruppe C. Siden det er Norge er det en kamp som må sees, men vi kan også vente tøffe kamper om viktige poeng i Gruppe E hvor det kun skiller 3 poeng mellom de 3 beste lagene. Av fredagens VM kvalikkamper er det spesielt Gruppe i som skiller seg ut med marginale 2 poeng mellom 1. og ned til 4. plass. På lørdag skal Sverige spille mot Luxemburg, og det kan hjelpe de med å ta igjen Frankrike som leder med kun 1 poeng.

Få siste nytt om VM play off kampene

Så snart kvaliken til VM 2018 er ferdigspilte og trekningene er klare gir vi deg de viktigste oppdateringene på hvordan VM 2018 spilles. Det er bare å følge med, og for å korte ned ventetiden er det fortsatt mange gode sjanser til å streame fotball på nett i Norge.

Odds på VM 2018

VM uten odds er som en fisk på land. bet365 regnes som den beste bettingsiden på nett og her finner du det beste utvalget av live odds og odds på nett. For å kunne spille odds på bet365 trenger du en konto og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler