Premier League-klubb interessert i Ole Kristian Selnæs

Selnæs landlsaget

Etter meget godt spill for både Saint-Étienne og landslaget i høst er nå flere klubber over hele Europa interessert i landslagsspilleren, Men det skal både penger på bordet og gode overbevisningsevner til for å lokke nordmannen vekk.

Saint-Étienne har nemlig lagt prislappen på over 20 millioner Euro, mens Selnæs selv, han har ikke alt for lyst til å dra. Han har fått en ny vår i klubben etter at han og Yann M’Vila denne sesongen har fått til et svært fruktbart samarbeid dypt sentralt på midtbanen til den franske storklubben.

Interesse fra Russland

Onsdag meldte den tradisjonsrike franske avisen L’Equipe at Zenit St. Petersburg har nordmannen som en av de prioriterte spillerne på overgangsblokken. Men russerne kan få kamp fra Premier League.

Det er den franske avisen peuple-vert som melder at både Brighton og West Ham skal være interesserte, men de melder også at Selnæs selv er fornøyd i klubben og også kan tenke seg å skrive under en forlenget kontrakt.

Selnæs kom til Saint-Étienne fra Rosenborg i januar for tre år siden. Han står denne sesongen med 17 kamper fra start i Ligue 1 og har på de kampene notert seg for fem assist. Han har 23 landskamper og to landslagsmål for Norge.

Følg vår Silly Season-side og våre Facebook og Twitter-sider for flere norske overgangsnyheter.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler