Silly Season Norge overganger vinteren 2018 2019

Som vanlig skal vi i Fotballkanalen via vår Silly Season-side følge det norske overgangsmarkedet. På denne siden oppdaterer vi med alle rykter og bekreftede overganger i overgangsvinduet vinteren 2019.

 

Sesongen er ikke en gang ferdig før de fleste klubber allerede er aktivt i gang med å forsterke foran den neste sesongen, eller med å kvitte seg med spillere som ikke har levert. Allerede i sommer var flere klubber i gang med å hente signere spillere som var på utløpende kontrakter med sine respektive klubber. I denne artikkelen vil vi oppdatere deg med alle rykter og bekreftede overganger i Eliteserien, OBOS-ligaen og lengre ned i divisjonene.

Følg også med på våre Facebook og Twitter-sider, for oppdatert informasjon om det norske overgangsvinduet, og om norsk og internasjonal fotball generelt.

Rykter og overganger, live-feed:

* 14.12 - Francisco Júnior fikk ikke ny kontrakt med Strømsgodset etter sesongen. Nå har 26-åringen skrevet under en to og et halvtårskontrakt med danske Vendsyssel, som kjemper på nedre del av Superliga-tabellen. – Jeg har hørt mye bra om klubben, og jeg har sett på forholdene på anlegget her og det ser godt ut. Jeg ser frem til å starte opp i januar og skal arbeide hardt for at laget skal lykkes og at vi skal overlever i ligaen, sier Júnior til klubbens hjemmeside.

---

* 14.12 - Pål Steffen Andresen annonserte tidligere i høst at han kom til å legge opp etter sesongen. Men nå har den tidligere Lillestrøm-spilleren skrevet under en ny kontrakt med Strømmen, som binder 36 åringen til ett år til med fotball.

---

* 14.12 - 3. divisjonsklubben Leknes FK har hentet keeper fra Bodø/Glimt. Den 19 år gamle keeperen Bror Ness Grøtterud har skrevet under for Leknes. De to klubbene er samarbeidsklubber, og keepertalentet fikk denne sesongen kamper for Glimts andrelag og G19-lag.

---

* 14.12 - Sander Svendsen startet kun fire Allsvenskan-kamper for Hammarby denne sesongen, og den 21 år gamle spissen sier til Sportsbladet at det ikke kan fortsette slik ett år til. Den tidligere Molde-spilleren ønsker spilletid, og sier han vurderer en overgang i januar.

---

* 14.12 - Ifølge TV2.no er den svenske toppklubben Djurgården interessert i Ranheim-spiller Aslak Fonn Witry. 22-åringen har hatt en meget god sesong for overraskelsesølaget i Eliteserien, og flere andre skandinaviske klubber skal ha Strindheimgutten på blokken.

---

* 14.12 - 19 mål på 25 kamper for Hønefoss denne sesongen var nok til å overbevise Kristiansund, som i går hentet Kristoffer Hoven på en toårskontrakt. 22-åringen har tidligere spilt for Strømsgodset. - Vi får en klinisk avslutter som er god med begge bein. Det så vi raskt da Kristoffer trente med oss, sier KBKs sportslige leder, Kenneth André Leren, til Tidens Krav.

---

* 13.12 - Vi meldte tidligere i måneden at flere klubber var interessert i Elverums toppscorer denne sesongen, Jonas Enkerud. Nå er det klart at HamKam har snappet opp 28-åringen, som denne sesongen scoret hele 21 mål for Elverum.

---

* 13.12 -  Etter fire år i Levanger er Adria Mateo Lopez nå klar for nye utfordringer. Spanjolen er klar for Ranheim i Eliteserien, og 23-åringen har skrevet under en kontrakt som gjelder for to år. Han blir den eneste utlendingen i Ranheim-troppen, enn så lenge.

---

* 13.12 - Tidligere Rosenborg, Moss, Ranheim og Sandefjord-spiss Jo Sondre Aas går fra Levanger til Nest-Sotra i OBOS-ligaen. 29-åringen scoret syv mål på 30 kamper for trønderne denne sesongen.

---

* 13.12 - Victor Grodås var forrige måned i Bergen for å trene med Brann, men med ny kontrakt til Ruben Kristiansen ble det lite aktuelt med en overgang til Bergensklubben. Nå har den 27 år gamle venstrebacken skrevet under en ny ettårskontrakt med Strømmen i OBOS-ligaen. Grodås imponerte stort for et Strømmen-lag som var et av de store formlagene i OBOS i høst.

---

* 13.12 -  FK Fyllingsdalen har hentet den 18 år gamle midtbanespilleren Sebastian Brudvik fra Tertnes.

---

* 13.12 - FFK har levert et kontraktstilbud til Asker-spissen Marcus Mehnert, som scoret hele 15 mål for Akershus-klubben denne sesongen. Me ndet er stor interesse for 21-åringen, som er på utgående kontrakt. Både klubber fra OBOS og Eliteserien skal ha meldt sin interesse. 

---

* 13.12 - Tidligere Brann-talent til Sotra: Kjetil Kalve bytter klubb i 2. divisjon, fra FK Fyllingsdalen til Sotra.  Den 24 år gamle midtbanespilleren har spilt i Fyllingsdalen siden sommeren 2015, da han kom fra Åsane. Han har tidligere spilt for Nest-Sotra og Brann. Kjetil gir oss flere strenger å spille på, sier Sotra-trener Tommy Knarvik til klubbens egne hjemmesider.

---

* 12.12 - Det skjer mye i Bergen for tiden. Det har lagt i kortene en stund nå, spesielt når TIL hentet den finske venstrebacken Juha Pirinen i starten av måneden, men nå har Ruben Kristiansen skrvet under en ny toårskontrakt med Brann. Dermed fortsetter 30-åringen i klubben som han kom til i 2015 og har bidratt til har vunnet to Eliteserie-medaljer siden den gang.

---

* 12.12 - Alexander Groven dro hjem til Hønefoss fra Sarpsborg 08 før denne sesongen, men oppholdet hos sin tidligere arbeidsgiver ble som kjent lite vellykket. Nå skal backen prøve seg på Island, hvor han har skrevet under en kontrakt med KA Akureyri. Klubben kjemper i toppen av den islandske toppserien, og befinner seg for øyeblikket på fjerdeplass. - Jeg er veldig fornøyd med at jeg har fått denne sjansen utenlands. Island har etter hvert dyrket fram en rekke spillere som leverer i større klubber i utlandet, og lagene i den øverste serien holder høyt nivå, sier Groven til Ringerikes Blad.

---

* 12.12 - Raufoss er godt i gang med å prøve å forsterke troppen foran den kommende sesongen, og denne uken er midtstopperen Parfait Bizoza på prøvespill hos Opplandsklubben. Han er kun 19 år gammel og har de to siste sesongene spilt fast på Herd i 3. divisjon. Denne sesongen har han scoret hele 13 mål på 25 kamper. En annen spiller klubben har i kikkerten i følge Oppland Arbeiderblad, er Vital Curtis Kaba. Han har scoret utrolige 29 mål på 27 kamper for Frigg denne sesongen.

---

* 12.12 - Som nevnt i går er Tromsø interessert i den islandske spissen Andri Rúnar Bjarnason, som ble toppscorer i svenske Superettan denne sesongen. Men TIL har også andre spisser på blokken, blant annet Sogndal-spiss Sigurd Hauso Haugen, som nettet 16 mål for laget fra saftbygda i OBOS-ligaen i år. Tromsø skal også ha vært interessert i Nest-spiss Sondre Liseth, men han er etter alle solemerker svært nær en overgang til Brann.

---

* 12.12 - Nest-Sotra har hentet den 21 år gamle kantspilleren Jefferson David Concalo de Souza fra 3.divisjonsklubben Brodd. Han står oppført med 20 mål på 62 kamper for Brodds A-lag.

---

11.12 - I følge BT.no er Nest-Sotras 21 år gamle spisstalent Sondre Liseth i sluttforhandlinger med Brann. Også Mjøndalen skal ha vært interessert i spilleren, men nå skal Nest ha blitt enige med Brann om en overgangssum. Ting kan da i tillegg tyde på at Steffen Lie Skålevik er på vei til Sarpsborg 08. Særpingene har fått avvist to bud på 25-åringen tidligere denne høsten.

---

* 11.12 - TIL prøver å lokke Superettan-toppscorer nordover: Andri Rúnar Bjarnason ble denne sesongen toppscorer i Superettan med sine 16 mål på 29 kamper, og dermed en stor bidragsyter til at Helsingborg igjen rykket opp til Allsvenskan. Nå skal Tromsø være interessert i å hente den 28 år gamle og 193 cm høye spissen nordover. Det er itromsø.no som melder dette.

---

* 11.12 - Den tidligere Vålerenga og TUIL-spilleren Kristoffer Hay er på vei til OBOS-ligaklubben Aalesund. Ifølge ITromsø er det 20 år gamle stoppertalentet på vei fra Tromsø til samtaler med AaFK-trener Lars Bohinen.

---

* 11.12 - Tidligere Vidar-spiller Ingvald Halgunset har skrevet under kontrakt en ettårskontrakt med Sandnes Ulf. Den 22 år gamle midtbanespilleren har også trent med Viking denne sesongen, men tar nå altså steget opp én divisjon foran den kommende sesongen.

---

* 10.12 - Aalesund bekrefter i tillegg at lånespillerne Jens Petter Hauge og Nikola Tkalčić returnerer til sine respektive klubber, henholdsvis Bodø/Glimt og Sarpsborg 08. 

---

* 10.12 - Den islandske høyrebacken Adam Arnarson er ferdig i Aalesund. 23-åringen er på utgående kontrakt og Aafk kommer ikke til å forlenge den. Dermed stopper han på totalt 83 kamper for klubben som ikke klarte å rykke direkte opp igjen fra OBOS-ligaen.

---

* 10.12 - 19 år gamle Robin Lorentzen har de siste to årene vært en del av Rosenborgs junioravdeling, men nå er Harstadværingen klar for spill i TUIL i OBOS-ligaen. Han fikk ikke fornyet kontrakten hos de norske mesterne, og går dermed gratis til Tromsdalen.

---

09.12 - Ullerns keepertalent Jonas Brauti var forrige vinter aktuell for både Sarpsborg 08 og Vålerenga, men det ble aldri en overgang for unggutten, og han har også denne sesongen spilt for 3. divisjonslaget. Men nå skal det være klart at Stabæk har snappet opp 99-modellen fra og med januar, og planen er at han går rett inn i A-stallen til klubben som i helgen fornyet sin Eliteseriekontrakt med 2-1 sammenlagt over Aalesund i kvalifiseringen.

---

* 09.12 - Sotra har skaffet seg tidligere Åsane-stopper: Sindre Austevoll, som spilte for Åsane i OBOS-ligaen forrige sesong, er klar for nyopprykkede Sotra. Han har vært langtidsskadet, men spilte i høst for Brann 2 for å finne tilbake til formen.

---

08.12 - Arendal Fotball har sikret seg midstopper: 20 år gamle og 194 cm høye Ilir Kukleci har skrevet under en to-årskontrakt med 2. divisjonsklubben, han spilte 26 kamper og scoret fem mål i serie og cup for Frikk denne sesongen.

---

08.12 - Adria Mateo Lopez er ønsket i både OBOS-ligaen og Eliteserien. Etter imponerende spill for Levanger denne sesongen, er flere klubber interessert i midtbanespilleren, som nå står uten kontrakt. Forrige uke var han på prøvespill i Kristiansund, men Ranheim og Kongsvinger skal være de to klubbene som er fremst i køen for å sikre seg 23-åringen.

---

07.12 - Kristiansund skal være interessert i Hønefoss-spissen Kristoffer Hoven. Det skal allerede foregå forhandlinger mellom Eliteserie-klubben og klubben fra 2. divisjon, og en avgjørelse kommer enten i dag eller i morgen.

---

07.12 - Med Skålevik kanskje på vei ut er Brann på jakt etter en ny spiss, og bergenserne har pekt seg ut Nest-Sotras Sondre Liseth. 21-åringen scoret åtte mål på 17 starter for laget som havnet på sjetteplass i OBOS-ligaen denne sesongen. Også nyopprykkede Mjøndalen skal være interessert i den hardtjobbende spissen.

---

06.12 - Brann har avslått nytt bud på Skålevik: Sarspborg 08 er svært interessert i å hente Branns Steffen Lie Skålevik, og har tidligere fått avslått et bud på det som skal være omkring 1,5 millioner kroner. Nå skal de ha lagt inn et nytt bud på 2 millioner kroner for den 25 år gamle spissen, men også det skal være avslått av bergenserne.

---

06.12 - KFUM Oslo har allerede sikret seg tidligere Skeid og Vålerenga-spiller Daniel Fredheim Holm før neste sesong i OBOS, ligaen, og nå kan en annen tidligere Skeid og Vålerenga spiller være på vei inn. Daniel Braaten er ferdig i Brann og planlegger å flytte tilbake til Oslo. – Det ville være dumt ikke å sjekke muligheten. Nå er ikke Braaten verdens letteste person å få tak i, men vi har pratet med ham. Foreløpig er det ikke noe konkret. Vi er i en fase der vi vurderer mange ting. Og han skal sikkert ha litt ferie nå som andre fotballspillere, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til VG.

---

06.12 - Jonas Enkerud er som nevnt tidligere aktuell for nyopprykkede Raufoss, men nå har også Kongsvinger meldt seg på i kampen om Elverums toppscorer denne sesongen. Enkerud forteller til Østlendingen at han har vært i kontakt med Espen Nystuen og er imponert over hva de har fått til på Gjemselund de seneste sesongene.

---

* 05.12 -  FK Haugesund signerer nok en spiller like etter sesongslutt, denne gangen 22 år gamle og lokale Thore Baardsen, som kommer fra byrivalene Vard. Han står med 133 a-kamper for Vard og kan bekle flere roller både på midtbanen og i forsvaret. Det er klubben selv som melder dette på sine egne hjemmesider.

---

* 05.12 - Simen Wangberg forlenger: Det så lenge ut til at Tromsø-kaptein Simen Wangberg kom til å forsvinne etter sesongen, da kontrakten hans med klubben gikk ut ved nyttår. Og med tanke på Tromsøs økonomiske situasjon var Wangbergs avgang forventet av mange. Men nå har midtstopperen snudd, og forlenget kontrakten sin til 2021. – Det er veldig godt å få det på plass. Jeg har fulgt meg veldig ønsket, både blant de i klubben, naboer og folk jeg har møtt på butikken. Det betyr mye at man er ønsket med videre, og jeg ser fram til å utvikle laget og meg selv, sier Wangberg til klubbens hjemmesider.

---

* 05.12 - Start interessert i Stabæk-talent: Jesper Daland er sørlandsgutt, men valgte Stabæk i kombinasjon med skolegang på NTG i Bærum for to år siden. Nå ser Start på mulighetene for å hente den 18 år gamle midtstopperen tilbake til Sørlandet. Start sportsdirektør Tor Kristian Karlsen bekrefter at de er interessert. - Vi har ikke helt bestemt konkret for hvilke av spillerne vi ønsker vi skal gå for. Det vil vi bruke de neste to-tre ukene på å finne ut av. Men talentfulle sørlendinger er alltid av interesse, sier Karlsen til Fædrelandsvennen.

---

* 04.12 - Fredrikstad Blad melder at Jervs 32 år gamle midtbanespiller Andreas Hagen er på vei ned en divisjon til Fredrikstad FK. Han har spilt i Jerv siden 2014, da han kom fa et utenlandsopphold på to år i danske Viborg.

---

* 04.12 - Det har lenge vært ventet, men i dag ble det bekreftet: Haugesund benytter seg av kjøpsopsjonen på Ibrahima Wadji, og senegaleseren er dermed FKH-spiller ut 2021-sesongen, det melder klubben på sine egne hjemmesider. 23-åringen har hatt et meget godt utlån fra Molde i høst, og det er nok mange på haugalandet som er svært glad for denne nyheten.

---

* 04.12 - Molde-talenter på treningsopphold i Heerenveen: Daniel Berg Hestas sønn Tobias Hestad og lagkamerat i Molde junior, Emil Varhaugvik Breivik er på treningsopphold i den nederlandske storklubben Heerenveen, det melder Romsdals Budstikke. Oppholdet er kommet i stand takket være nettopp Daniel Berg Hestad, som spilte i klubben mellom 2003 og 2005.

---

* 04.12 - Elverums toppscorer på vei til Raufoss: Raufoss-trener Christian Johnsen har satt igang arbeidet med å sette sammen en slagkraftig tropp etter opprykket til OBOS-ligaen denne sesongen. En av spillerne som er aktuell er Elverum-spiller Jonas Enkerud. 29-åringen scoret hele 21 mål i 2. divisjon denne sesongen, to mer enn Raufoss-spiss Anton Henningsson. Det er med andre ord stor fare for at Raufoss stiller med en meget målfarlig målduo på topp i OBOS neste sesong.

---

* 04.12 - Simen Aanonsen har denne sesongen vært på lån fra Jerv til Vindbjart, og 18-åringen har tydeligvis imponert. Nå har han meldt overgang til Vennesla-klubben. – Simen hadde en flott utvikling i VFK. Etter å ha blitt kjent med personen og spilleren Simen, mener vi bestemt at denne gutten har et potensial som kan føre han langt. Veldig langt! Han er rett og slett en uslepen diamant både på og utenfor banen, skriver Vindbjart-trener Steinar Skeie på Facebook.

---

* 04.12 - 4. divisjonsklubben Skarphedin henter Drangedal-talentene Håkon Sander Johansen og Mathias Esborg, det melder Kragerø Blad. - Mathias er først og fremst angrepsspiller og per nå giftigst på kanten. Håkon er tiltenkt en plass som indreløper, men kan også løse den sentrale rollen på midten. Vi håper guttene kan utvikle seg videre her i Skarphedin, sier Bø-lagets trener Alexander Sigurdssøn Bernås til IL Skarphedin fotballs Facebook-side.

---

* 04.12 - Arendal har sikret seg tidligere Jerv-spiller: Ulrik Reinaldo Berglann fikk ikke fornyet kontrakten sin i Jerv etter denne sesongen, og nå har venstrebacken signert en ettårskontrakt med Arendal. Han har høye ambisjoner i sin nye klubb fra litt lenger øst i Agder. Til Grimstad Adressetidende sier han at ambisjonen er å ta Arendal opp i OBOS-ligaen.

---

* 03.12Vladan Radojkic var Lyseklosters beste spiller denne sesongen, og nå ønsker 21-åringen å ta karrieren et steg videre. Den tidligere Brann- og Fyllingsdalen-spilleren er ønsket i Nest-Sotra i OBOS-ligaen. – Vladan er den eneste spilleren jeg ser i lokalfotballen, akkurat nå, som kan forsterke laget vårt. Det er en meget spennende spiller. Han har en X-faktor, sier Nest-trener Steffen Landro til Bergensavisen.

Etter det fotballkanalen kjenner til er også Åsane, Sotra og en annen toppklubb i PostNord-ligaen interessert i 21-åringen.

---

* 03.12 - Og som det ble meldt i helgen, ny finne etter alle solemerker å dømme klar for Tromsø i morgen:

---

* 03.12 - Moss har hentet den 24 år gamle midtstopperen Durim Muqkurtaj fra Fram Larvik. Vossingen spilte for Hønefoss i OBOS-ligaen i 2017-sesongen.

---

* 03.12 - Midtstopper glipper for Haugesund: FK Haugesund hadde for en uke siden Florø-midtstopper Runar Hove på prøvespill. Han imponerte såpass mye at Eliteserieklubben har lagt inn et bud. Men nå melder Eurosport at budet er blitt avvist, i tillegg til at flere klubber, innkludert Viking, Bodø/Glimt, Aalesund, Kongsvinger og Sogndal, er interessert i midtstopperen. Hove har imponert stort for Florø i OBOS-ligaen, og det virker klart at 23-åringen ikke blir med vestlandsklubben ned en divisjon.

---

* 03.12 - Tidligere Kongsvinger-junior klar for Skedsmo: Oleksandr Vysochenko, som denne sesongen spilte for Skjetten er klar for spill i Skedsmo neste sesong. Klubben beskriver ham som en offensiv og meget kreativ spiller.

---

* 03.12 - Returnerer til gamleklubben Aafk: det har en stund vært klart at Peter Orry Larsen ikke fortsetter i Brann. Nå melder begge klubbene på sine egne hjemmesider at midtbanespilleren returnerer til oransjetrøyene neste sesong.

---

* 02.12 - Finsk vingback på vei til Tromsø: 27 år gamle Juha Pirinen, som har fire landskamper for Finland, er på vei til Tromsø. Den 184 cm høye finnen kan komme gratis fra den finske toppklubben HJK, hvor har han har en meget god sesong og altså spilt seg inn på det finske landslaget.

---

* 02.12 - Kristoffer S. Nesse forlenget sin kontrakt med Nest-Sotra ut 2020 sesongen. Midtbanespilleren kom fra Åsane før denne sesongen.

---

* 01.12 - Jerv henter høyreback: Torje Wichne er klar for Jerv. Han kommer fra Føy og har signert en toårskontrakt med Grimstadklubben. Torje er for øvrig lillebror til Start-spiller Eirik Wichne, og neste sesong blir altså brødrene kollegaer i OBOS-ligaen.

---

* 30.11 - Tidligere Odd-junior på vei til Frigg: Oslo-klubben Frigg har hatt Simen Bjørneboe med på treninger etter at Eidanger-gutten flyttet til hovedstaden for å studere juss. Nå kan en overgang til klubben som kjempet om opprykk til 2. divisjon i høst bli permanemt. 20-åringen har spilt for Halsen siden han forlot Odds junioravdeling i fjor sommer.

---

* 30.11 - Rosenborg signerer ung keeper: Etter å ha deltatt på treninger og samlinger i nærmere ett og et halvt år er Hitras 16 år gamle keeper-talent Ståle Arntsberg nå klar for Rosenborg. Han fyller 17 i februar og tar plass på Rosenborgs 18-årslag.

---

* 30.11 - "lillebror" Gytkjær er ferdig i Haugesund: Fredrik Gytkjær og Haugesund er enige om å terminere kontrakten, ett år før kontrakten går ut, det melder klubben på sine egne hjemmesider. Det er uvisst hvor turen nå går videre for 25-åringen.

---

* 29.11 - Etter et vellykket prøveopphold i Kristiansund er agenten til Mathias Dahl Abelsen selvsikker på at 24-åringen endelig får prøve seg i Eliteserien. Han har hatt to meget gode sesonger i TUIL, og i tillegg til Kristiansund er Tromsø og Stabæk interessert i midtbanespilleren.

---

* 29.11 - Mjøndalen, som neste sesong er klar for spill i Eliteserien igjen, har keeper med fortid i AC Milan på prøvespill. 25 år gamle Riccardo Piscitelli var forrige sesong tredjekeeper i den da Serie A-klubben Benevento, og har totalt 7 ungdomslandskamper for Italia.

---

* 29.11 - Fredrikstad er klar for nok en sesong på 3. nivå i Norge, og den tradisjonsrike klubben er på jakt etter en ny spiss. Det kan raskt bli Asker-spiss Marcus Johansen Mehnert. Det er Fredrikstad blad som melder at Andreas Aalbus erstatter kan bli 21-åringen som denne sesongen scoret 15 mål for Asker, i nettopp PostNord-ligaen.

---

* 27.11 - Brann ønsker å ha med Samuel Sahin-Radlinger videre etter at låneoppholdet fra Hannover 96 er ferdig etter denne sesongen, men både pris og lønn kan sette kjepper i hjulene for en permanent overgang. Om det ikke skulle lykkes har Brann allerede vært i kontakt med Sandefjord fotball med tanke på en mulig overgang for keeper Eirik Holmen Johansen. 26 åringen har i høst vært en del av Norges A-landslag, og det er tvilsomt at han ønsker å bli med Sandefjord ned i OBOS-ligaen.

---

* 27.11 - Flere TUIL-spillere aktuell for Tromsø: Nord-Norges fotballflaggskip sliter med økonomien, og flere nøkkelspillere er på vei vekk. I tillegg må klubben se nedover i divisjonene for forsterkninger, og her er det flere tavn hos TUIL som peker seg ut. Håkon Kjæve har trente med Tromsø forrige uke, mens stopperduoen Kristoffer Hay og Anders Jenssen begge følges tett av "Gutan". I tillegg er det kjent at Steffen Skogvang Pedersen også er et navn som er nevnt på Alfheim tidligere, det melder avisen Nordlys. Samtidig kan flere spillere være på vei dørene på TUIL Arena i vinter.

---

* 26.11 - Den tidligere Holeværingen-spissen Dawid Hildebrandt har skrevet under en toårskontrakt med Jevnaker IF i fjerde divisjon. Han var toppscorer for sin tidligere klubb.

---

* 24.11 - Flere forsvinner fra Brann etter sesongen: Deter klart at både Peter Orry Larsen og Daniel Braaten er ferdig i Bergensklubben i år, i tillegg er Halldor Stenevik klar for Strømsgodset og Ruben Kristiansen på vei til Tromsø. Andre som trolig forsvinner er; Deyver Vega og Vidar Jónsson.

---

* 23.11 - Norske Pål Alexander Kirkevold var brennhet for Hobro i danske Superligaen i fjor, og var svært nær en overgang i sommer. Men en skade har satt nye eventyr på vent. Nå sier Kirkevold selv at han er tilbake for fullt, og hinter om at det kan skje spennende ting i januarsvinduet. - Skaden har foreløpig satt en mulig overgang på vent, men kommer jeg tilbake i godt, gammelt slag over nyttår, ser jeg ikke bort ifra at ting kan skje, sier Kirkevold til Sandefjords blad.

---

* 23.11 - Veton Berisha kan være interessert i en retur til nyopprykkede Viking. Han spiller for øyeblikket i østerikske Rapid Wien, hvor han er inn og ut av laget. Han kom dit i fjor sommer for en sum på omtrent 18 millioner kroner.

---

* 22.11 - 17 år gamle Markus Eiane trener med Molde. Han har scoret hele 22 mål for Brynes andrelag denne sesongen, og bidro dermed sterkt til at andrelaget rykket opp til 3. divisjon.

---

* 22.11 - Til tross for at det ble nedrykk har Florøs Runar Hove imponert i OBOS-ligaen denne sesongen. Kontrakten hans går ut ved årsskiftet, og det virker klart at han ikke blir med ned til 2. divisjon. Denne uken er den 195 cm store stopperen på prøvespill hos Haugesund.

---

* 22.11 - Kvartett ferdig i Sandnes Ulf: Hverken Vidar Nisja, Niels Vorthoren, Remi Johansen og Roger Ekeland får bli med Rogalandsklubben neste sesong, det melder Sandnesposten.

---

* 22.11 - Etter 116 kamper for Steinkjers A-lag er Sindre Sakshaug klar for nye utfordringer. 21-åringen har i dag skrevet under en kontrakt med Levanger, som rykket ned fra OBOS-ligaen som klar jumbo denne sesongen.

---

* 22.11 - Flere ferdig i Jerv: hele ni spillere blir ikke med Jerv neste sesong. Det har lenge vært klart at veteran Glenn Andersen er ferdig i Agder-klubben, men også Ulrik Berglann, Alexander Lind, Marc Nordqvist, Sean Ugo Okoli, Anthony Izuchuckwu, Tor Andre Skimmeland, Jan Jenssen, Tobias Collett og Sander Haugen er borte fra klubben neste sesong.

---

* 22.11 - Odd kvitter seg med spillere: Martin Broberg, Andreas Nordvik og Stefan Mladenovic er alle ferdig i Skiens-klubben ved sesongslutt.

---

* 21.11 - Brann tester venstreback: Victor Grodås imponerte under Lars Arne Nilsens ledelse i Hødd, men har siden slitt mye med skader. Denne høsten har han nok en gang imponert, og bidratt til at Strømmen klatret stort på OBOS-ligatabellen. Nå er 26-åringen på prøvespill hos Lars Arne Nilsens Brann. Ruben Kristiansen forlater Brann etter sesongen, og med kun Thomas Grøgaard i troppen som ren venstreback ligger det i kortene at rødtrøyene er på jakt etter en konkurrent til den tidligere Odd-spilleren.

---

* 21.11Ivar Sollie Rønning har imponert for Ham-Kam de to siste sesongene. I opprykkssesongen i fjor endte den høyreiste spissen på 18 mål, mens det har blitt 10 mål i 2018-utgaven av OBOS-ligaen. Nå er trønderen belønnet med en kontrakt med trønderklubben selv, Ranheim. Levanger-gutten har signert for tre år med Eliteserieklubben.

 

Liverpool vinner PL

3.40 i odds!

200% bonus opp til 1000 KR

1. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

2. MrGreen

100% opp til 5000 KR + 200 KR

3. Betsson

100% opp til 2000 KR

4. Rizk

100% opp til 1000 KR

5. Guts

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

200% upp till 1000 KR

Unibet
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder