Morten Konradsen straks klar for gamleklubben Bodø/Glimt

Lillebror Konradsen har aldri helt slått igjennom i bartebyen, og denne sesongen står han med kun én enkelt kamp for Rosenborg i Eliteserien, tre minutter mot Odd i den tredje serierunden. I tillegg til det står han oppført med to kamper i Europa League-kvalifiseringen og tre kamper i den norske cupen.

Ifølge Fotballkanalens kilder er Konradsen for øyeblikket på medisinske tester i Bodø/Glimt, og om alt går i orden vil han bli presentert i løpet av dagen. Det er snakk om en overgang for 22 åringen, og ikke et lån. Overgangen kommer ikke alt for overraskende med tanke på spilletiden hos de regjerende mesterne denne sesongen.

Dermed blir det retur til klubben han fikk sitt gjennombrudd for i 2013. Totalt har han fått 78 tellende kamper for Bodø/Glimts A-lag, 55 av dem i Eliteserien. Han kan få sin redebut for de gulkledde når de tar imot Odd på hjemmebane neste mandag.

Rosenborg hentet forrige uke Issam Jebali fra svenske Elfsborg, dermed er det økt konkurranse på midtbanen, mens det er ryktes at trønderne enda jager flere forsterkninger før overgangsvinduet stenger onsdag kveld.

Fotballkanalen følger sommerens overgangsmarked

Vi følger sommerens overgangsvindu i Norge og gir deg alle de ferskeste ryktene og bekreftede overgangene som omhandler norske klubber og spillere. Så følg med på vår Silly Season-side, vår live-feed og vår Twitter-profil SillyseasonNOR.

Har vi glemt noe? Send oss gjerne rykter, bekreftede overganger og alt annet overgangsrelatert info på DM på Facebook eller Twitter.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler