John Terry fortsetter karrieren – Klar for ny klubb

I dag ble det klart at den legendariske forsvarskjempen har signert for en ny klubb. Engelskmannen skal fortsette karrieren i Championship-klubben Aston Villa.

John Terry som har et stort navn i fotballen etter 22 sammenhengende år i Chelsea skal nå hjelpe Aston Villa i å parkere bussen på vei opp mot Premier League igjen.

John Terry Aston Villa

Vil bli manager

Selv om han har rukket å bli 36 år gammel kan det ikke være noe tvil om at han fortsatt har mye å bidra med. I de to siste årene i Chelsea var det først og fremst farten han ble avslørt på, og det er noe som kanskje er lettere å dekke over en divisjon ned i systemet.

Terry har uttalt at han overordnede mål fremover er å bli manager for Chelsea en gang i fremtiden, men lysten til å spille fotball er åpenbart der enda, i og med at han tar på seg fotballskoene nå i en ny klubb.

John terry England

Den tidligere Champions League-vinneren har enn så lenge skrevet under for ett år med Birmingham-klubben, så vil det nok bli opp til hvor velykket oppholdet blir om kontrakten blir forlenget utover det.

Landslagskarrieren er over, en karriere som til slutt havnet på 78 kamper, 6 mål og 4 EM og VM-sluttspill. Men med 46 kamper bare Championship-sesongen alene, skal han ikke uroe seg for at det blir for få kamper.

Vi har tidligere skrevet en blogg der vi oppsummerte karrieren hans i Chelsea, den kan du lese her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler