Aalesund ønsker å hente Castro nå – KIL ikke fornøyd med budene

Aalesund har hentet Kongsvinger-spilleren Niklas Castro fra og med januar, men klubbene klarer ikke å bli enige om en overgangssum for å la han gå dette overgangsvinduet. Det er Sunnmørsposten som først melder at forhandlingene har gått i vranglås.

Men Kongsvinger ønsker ikke å slippe spissen som så langt denne sesongen har fire mål og fire målgivende på 14 kamper. Han kom til Kongsvinger foran forrige sesong og bidro med 12 mål i sitt første år i Kongsvinger.

– Det er fortsatt et betydelig sprik mellom det vi verdsetter ham til, og til den summen AaFK er villige til å betale. Det har ikke vært kontakt mellom oss i dag, og slik situasjonen er akkurat nå vil Niklas spille for oss i høst, opplyser sportssjef Espen Nystuen i KIL Fotball til Sunnmørsposten.

– Vi føler at vi har strukket oss veldig langt, det er ikke småpenger vi har tilbudt Kongsvinger for å la ham gå allerede nå. Vi har et overordnet ansvar for å følge våre egne økonomiske rammer, og i forhold til denne saka føler jeg at vi allerede er utenfor vår komfortsone rent økonomisk, sier AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland.

Kommer til å forsterke uansett

Aalesund har allerede styrket seg offensivt denne sommeren ved å hente Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra og Jonas Grønner fra Brann, to forsvarsspillere. Men Bohinen vil klart ha flere valgmuligheter også fremover på banen for å sikre opprykket til Eliteserien i høst.

– Uansett hva som skjer i forhold til Kongsvinger og Castro, så jobber vi for om mulig å styrke oss ytterligere foran den tøffe høstsesongen vi har foran oss, fortsetter Melland til avisen.

Aalesund leder OBOS-ligaen tre poeng foran og med en kamp mindre spilt enn Sogndal etter 14 spilte seriekamper. Kongsvinger på sin side ser ut til å bli middelhavsfarer der de ligger på tiendeplass med sine 20 poeng, 12 bak Aalesund.

Fotballkanalen følger sommerens overgangsmarked

Vi følger sommerens overgangsvindu i Norge og gir deg alle de ferskeste ryktene og bekreftede overgangene som omhandler norske klubber og spillere. Så følg med på vår Silly Season-side, vår live-feed og vår Twitter-profil SillyseasonNOR.

Har vi glemt noe? Send oss gjerne rykter, bekreftede overganger og alt annet overgangsrelatert info på DM på Facebook eller Twitter.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler