Spilltips: Atalanta jakter Champions League hjemme mot Bologna

Atalanta Bologna spilltips

Vil du streame La Liga ?? & Serie A ??? Gjør det hos Unibet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med La Liga & Serie A-kamper øyeblikkelig!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

For Atalanta er klare favoritter mot laget som ligger på tredje sisteplass på Serie A-tabellen. Bologna har dog bare ett poeng opp til Empoli på trygg plass, og det er seks andre lag oppover på tabellen som for alvor er med i nedrykkskampen.

Atalanta – Bologna
Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo
Serie A, runde 30
Torsdag klokken 21:00

Målkonger

Er det en ting som er sikkert når Atalanta spiller kamp i Serie A, så er det at det blir målrikt. På 29 seriekamper så langt har Atalanta scoret hele 60 mål, kun ligaleder Juventus har scoret flere. I tillegg har man sluppet inn hele 40 mål, klart flest av de 6-7 øverste lagene i Serie A.

Og mannen i sentrum er colombianeren Duvan Zapata. Han har scoret nesten én tredjedel av Atalantas seriemål, mer nøyaktig 19 mål. Det plasserer ham på en delt tredjeplass med Cristiano Ronaldo på toppscorerlisten, kun slått av stjerneskuddet Krzystof Piątek og evigunge Fabio Quagliarella.

Forventede lagoppstillinger

Atalanta: Gollini; Mancini, Djimsiti, Palomino; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez; Ilicic, Zapata
Fravær: Variner (skade), Rafael Toloi (skade)

Bologna: Skorupski; Mbaye, Danilo, Lyanco, Dijks; Poli, Pulgar; Edera, Soriano, Sansone; Santander
Fravær: Destro (skade), Mattiello (skade)

Spilltips: Begge lag scorer pluss over 2.5 mål

Som nevnt over er det nesten målgaranti når Atalanta spiller kamper, og vi tror ikke dette blir noe unntak. Atalanta skal vinne, og det virker som hovedtrener Gian Piero Gasperinis menn er svært innstilt og også overbevist om at de kan snappe fjerdeplassen fra AC Milan.

Da skal man fortsette slik man har gjort hele sesongen, mot det som er ett av bunnlagene i ligaen. Offensiv og attraktiv fotball har vært nøkkelen gjennom hele sesongen.

Men Bologna kommer til dette oppgjøret med høy selvtillit, etter å ha vunnet sine siste tre seriekamper. Og det er store sjanser for at de kommer til å utnytte de store rommene Atalanta etterlater seg med sin spillestil.

Derfor tror vi begge lag kommer til å score, i tillegg til at det blir scoret mer enn 2.5 mål. Det gir oddsen 2.06 hos Unibet!

TV og live stream

Kampen kommer til å bli sendt på strømmetjenester Strive, i tillegg til alle kunder hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler