Strive – Ny strømmetjeneste for La Liga og Serie A i Norge

Strive Norge

Som La Liga- og Serie A-entusiast i Norge har hverdagen nå blitt litt anderledes. Man kan ikke lenger streame de to ligaene på tradisjonell TV, men ty til internett for å se sine favorittlag spille. I tillegg til bookmakere som Unibet kan man også streame de to ligaene med den nye tjenesten Strive, som vi skal fortelle mer om her.

Vil du streame La Liga ?? & Serie A ??? Gjør det hos Unibet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med La Liga & Serie A-kamper øyeblikkelig!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Strive Sports, som det nye produktet heter, er 100 % eid av det internasjonale konsernet IMG Nordics, et selskap som også tidligere har kjøpt opp sportsrettigheter i Norden og Europa i stor skala.

Deres nye streamingtjeneste ble lansert i midten av august 2018, og rettighetene gjelder ikke bare for Norge, men for hele Skandinavia. Tidligere har de solgt rettighetene videre til distributører i hvert land, men denne gangen har de valgt å foredle rettighetene selv, og dermed ble Strive opprettet.

Det betyr en ny hverdag for alle som liger å følge med på spansk og italiensk fotball, med tanke på at man nå ikke lenger har muligheten til å se kamper herfra på tradisjonelle medier, men kun via live stream.

Trolig må man bare bli vant med denne nye hverdagen først som sist, da IMG planlegger å kjøpe flere rettigheter til store ligaer rundt om i verden og selv streame dem via Strive.

Engelske kommentatorer

I første omgang vil det kun være mulig å se kampene med engelske kommentatorer, da Strive enda ikke har funnet kommentatorer til de respektive skandinaviske landene. Men fortvil ikke, planen er å ha norske kommentatorer på plass i løpet av få serierunder.

Det er også planer om å etablere studio med sendinger både før, under og etter kampene, slik at produktet blir mer eller mindre likt det man har blitt vant med via tradisjonelle medier som TV.

Hvordan ser du La Liga og Serie A via Strive Sport?

Om du er redd for at de nå fremover kun kan se La Liga og Serie A via PC-en din, skal du ikke fortvile. Strive kommer til å være tilgjengelig via det aller meste av digitale plattformer, også Smart-Tver.

Man kan finne en egen Stripe-App på App Store og Google Play, slik at man kan se kamper via både din datamaskin, nettbrett og på din mobiltelefon.

Det er også mulig å laste ned appen slik at man kan se kampene via din tradisjonelle TV med enten Apple TV eller Google Chromecast.Priser for å se La Liga og Serie A via Strive

Noe av det mest gledelige med overtakelsen av La Liga og Serie A-sendingene av Strive er prisene. Det er også gledelig at begge disse to ligaene fortsetter under en og samme leverandør, og at man dermed ikke behøver do abonnement om man ønsker å følge begge.

Prisen kommer til å være 79 kroner i måneden eller kun 499 kroner om du velger å kjøpe for hele året, det er tilnærmet gratis det, og med andre ord betydelig billigere enn tidligere, og ekstremt mye billigere enn tilsvarende produkter for Premier League og Champions League.

Hva får du med Strive Sport?

Strive kommer til å sende alle kampene i La Liga og Serie A gjennom hele sesongen, det vil si 380 kamper i La Liga og 380 kamper i Serie A.

Du vil også få tilgang til repriser av alle kampene i sin helhet i etterkant, mens også sammendrag av høydepunkter fra kampene kommer til å være tilgjengelig.

Man vil også få muligheten til å se ukentlige fotballprogrammer som dekker det meste som skjer både på og utenfor banen i de to ligaene, og det vil også være muligheter for å se eksklusive arkivprogrammer som handler om de to ligaene.

Økt interesse for Serie A og La Liga

Det kommer til å bli en meget spennende sesong i begge de to ligaene som skal sendes på Strive. I Serie A har selvsagt Cristiano Ronaldos overgang fra Real Madrid til Juventus økt interessen, men også hard satsing fra andre lag som Roma, AC Milan og Inter Milan sørger for at det er ventet en meget tett og underholdende sesong. I tillegg har vi spillere som Martin Ødegaard og Jens Petter Hauge i Real Madrid og AC Milan nå, noe som gjør produktet enda mer interessant for oss nordmenn.

I La Liga vil vi trolig se en tettere og mer interessant sesong enn på lenge. Både usikkerheten rundt hvordan Real Madrid takler fraværet av Cristiano Ronaldo og økt konkurranse fra byrivalene Atletico Madrid. Barcelona har en frisk Dembele med fra starten av sesongen, og en Messi som denne sesongen er ligaens ubestridte ener. Men også Valencia har gjort gode kjøp i sommer og kan nærme seg de tre gigantene.

Hvordan se La Liga og Serie A med Strive Sport i Norge

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Alternative måter å se La Liga og Serie A i Norge

Det finnes enda andre måter å se La Liga og Serie A i Norge på. Unibet kommer til å live streame begge ligaene via deres live streamingstjeneste, og det eneste du trenger er en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

  • Gå til Unibet
  • Opprett konto
  • Sett inn minstebeløp
  • Se La Liga og Serie A

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler