Roma med sjanse til å ta innpå Inter og Lazio når de møter Sampdoria

Sampdoria – Roma
Stadio Luigi Ferraris
Serie A
Onsdag klokken 20.45

Kampen som egentlig skulle bli spilt i runde 3 av Serie A ble utsatt og det gjør at begge lag har spilt en kamp mindre. Men, fortsatt henger begge lag med i toppen av tabellen og begge forsvarer en plass i Europaligaen neste sesong.

Sampdoria – Roma

Lagene hadde tre innbyrdes opgjør forrige sesong. I Serie A endte begge kampene 3 – 2 med hjemmeseier til begge lag. I Coppa Italia var det derimot Roma som storspilte og vant 4 – 0. Like resultater ble det også i 2015/16. Her vant begge lag hver sin hjemmekamp 2 – 1. På de fem siste kampene har da Sampdoria sammenlagt formen 3 – 0 – 2.

Sampdoria

Sampdoria har formen 10 – 3 – 7 og 33 poeng, noe som plasserer de en plass og 7 poeng under Roma. Ned til Milan er det 2 poeng og Atalanta følger tett etter med 30 poeng, noe som gjør at det er flere som kan utfordre Sampdoria i tiden fremover dersom det ikke blir poeng mot Roma.

På hjemmebane viser Sampdoria god form og har tatt tre poeng i åtte av 10 kamper. De eneste tapene har kommet mot Lazio og Sassuolo.

Sampdoria har verken skader eller suspenderinger før kampen mot Roma.

Roma

Roma ligger bare tre poeng bak Inter og Lazio. Begge lag leder med 4 og 12 mål noe som gjør det vanskelig og gå forbi, Lazio har dessuten også bare spilt 20 kamper. Roma på bortebane har ikke fått det helt til denne sesongen og det står 5 – 3 – 1 i form. Det kan tyde på at det kan bli vanskelig for Roma å hente full pott mot Sampdoria, selv om de holdes som favoritter hos bookmakerne.

Diego Perotti gikk ut med skade 18. januar, men skal være klar til kampen mot Sampdoria. 19. januar gikk også Maxime Gonalons ut med skade. Av gamle skader er Rick Karsdorp ute.

Se Sampdoria – Roma live streaming

At det kan bli en jevn kamp gjennspeiles i oddsen på lagene, selv om Roma har fått favorittstempelet. Det er også en viktig kamp om poeng, slik at begge lag skal stille med maks innsatsvilje. Det gjør at dette er en kamp man bør få med seg og det kan du gjøre på bet365. bet365 gir alle sine spillere som har en aktiv spillerkonto tilgang til live stream fra Serie A, La Liga og Bundesliga, sammen med mange andre toppserier. Det eneste du trenger å gjøre er å fullføre disse trinnene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler