Derby di Roma – Se Roma – Lazio på live stream

Roma – Lazio

Stadio Olimpico

Lørdag klokken 18.00

I siste møte tok Lazio med seg tre poeng hjem fra Stadio Olimpico. Bortekampen på egen hjemmebane endte 1 – 3 og gav et smertelig tap for Roma.

Derby di Roma

Det er nord mot syd i Derby di Roma, som er kjent som et av de mest bitre byrivalerier innen fotball. Med Lazio påp 4. plass, 1 poeng foran Roma, tyder det på at det kan bli et anda mer bitter oppgjør på lørdag. Til sammen er det spilt 168 Derby di Roma oppgjør og formen på disse er 52 – 63 – 69. Første kampen ble spilt i 1929 og her tok Roma 0 – 1 borteseier over Lazio. Men, hvor mye har bortebane på egen stadion å si?

Roma – Lazio

Ser vi nærmere på statistikken så kan det se ut som om det har betydning, på hjemmebane på Stadio Olimpico har nemlig Lazio formen 11 – 5 – 9 og 5 – 10 – 12 på bortebane på samme stadion. Uansett har Roma vist mest styrke i de fem siste kampene hvor de har formen 3 – 0 – 2. Det er ikke bare de siste oppgjørene som tyder på at dette kan bli en jevn kamp du kan se på live fotball streaming på lørdag. Lazio er nemlig i tet med kun en uavgjort mer, og et tap mindre enn Roma.

Roma

Roma på 5. plass har formen 9 – 0 – 2 og 21 – 7 i målforskjell i Serie A. På hjemmebane har de formen 4 – 0 – 2. Med Edin Džeko som lagets toppscorer er de også glade i å lage mål. Roma er det 5. mestscorende laget i Serie A, Edin befinner seg befinner seg på samme plass over toppscorere. Men, dette skal bli et jevnt oppgjør, og det understrekes av tallene Lazio kan vise frem.

Lazio

1. poeng over sin argeste rival, med formen 9 – 1 – 1 er det knappest mulig ledelse før lørdagens kamp. Borte er de ubeseiret med 6 – 0 – 0. Større forskjell på form blir det når vi ser på antall mål. Lazio har nemlig Ciro Immobile på laget og som Serie As mestscorende spiller løfter han den statistikken til 31 – 12.

Skader og suspensjoner

Roma mangler forsvarer Rick Karsdorp og midtbane Radja Nainggolan, begge er ute med skader. Rick ser ut til å bli ute frem til slutten av mars 2018, mens det er usikkerhet knyttet til Radja.

For Lazio er listen lengre, med fire skader og fire suspensjoner. Ute på skadebenken finner vi Felipe Anderson, Wallace, Felipe Caicedo og Davide De Gennaro. De fire suspensjonene har vært ute siden 3. juli og er ikke tilbake før 1. januar.

Live stream Roma – Lazio

Derbyet mellom Roma – Lazio gir deg både høy odds og høy underholdningsverdi på lørdag. Best odds på Roma – Lazio og live stream av Derby di Roma får du som aktiv spiller på bet365. Slik kommer du i gang med live fotballstreaming på nettet:

Hans Nielsen

248 Artikler