Live stream Napoli – Udinese i Coppa Italia

Napoli – Udinese
Stadio San Paolo
Coppa Italia
Tirsdag klokken 21.00

Lørdag spilte Inter – Udinese på San Siro og det endte med Inters første Serie A tap denne sesongen. Tar Udinese dette med til San Paolo blir det farlig for Napoli.

Napoli – Udinese

Men, det er ikke til å legge skjul på at seieren over Inter var overraskende og noe som heller var et unntak. De innbyrdes oppgjørene mellom Napoli og Udinese er det førstnevnte som har en tendens til å g seirende ut av. De siste tre oppgjørene har endt med seier til Napoli. På de 10 siste har Udinese å sikre seg 2 seire, mens det har blitt 2 uavgjort.

Kun 2 tap hjemme

Napoli gikk 14 runder i Serie A uten tap, før de spilte på hjemmebane mot Juventus. I Champions League gruppespillet har det også bare vært et hjemmetap, mot Manchester City. Formen i Serie A er 13 – 3 – 1 og med 42 poeng har de ledelsen på tabellen 1 og 2 poeng foran Juventus og Inter.

I Coppa Italia er dette første kampen for Napoli, og en seier i 8-delsfinalen er helt nødvendig for å kunne spille videre.

Napoli har fortsatt bare to skadede spillere på laget. Det er Arkadiusz Milik som har vært ute siden 25. september, og Faouzi Ghoulam som har vært ute siden 2. november. Begge har skader i korsbåndet og er ikke tilbake før i februar og april neste år.

Har formen snudd?

Udinese har 11. plassen etter 16 spilte kamper. Med 21 poeng og en mindre kamp spilt enn lagene foran seg på tabellen i Serie A har de gode sjanser til å klatre, og det var kanskje dette som motiverte de til å ta 1 – 3 borteseier over Inter.

Første 8 kamper endte med 5 tap og 3 seire, men nå ser det ut til at formen har snudd for Udinese. På de 8 siste kampene står det nemlig 5 seire og 3 tap oppført. Om det kun gjelder i Serie A gjenstår å se, for i Coppa Italia har motstanden de har møtt fra Frosinone og Perugia vært langt svakere enn hva som møter dem på Stadio San Paolo.

Gabriele Angella er eneste spiller som er på Udineses skadeliste. Med overtråkk på ankelen er forsvarsspilleren ute frem til 1. januar.

Se Napoli – Udinese live stream

bet365 gir deg tilgang til flere av de viktigste oppgjørene i europeisk toppfotball. Som aktiv spiller kan du se Serie A, La Liga og Bundesliga med live streaming. Kampene fra Coppa Italia er ikke noe unntak. For å komme i gang med live streaming på nett trenger du en aktiv spillerkonto og det lager du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler