Napolis 13. kamp uten tap i årets Serie A?

Napoli – Milan

Stadio San Paolo

Lørdag klokken 20.45

Serie A ble avsluttet for Napoli med 12 kamper uten tap. Nå har de gått like lagt i denne sesongen uten tap og det ser ikke ut til at denne vinnerformen skal snu seg med det første. Napoli har nemlig hatt et solid overtak på Milan i de siste oppgjørene.

Napoli – Milan

4 – 1 – 0 står det til vertene på de fem siste oppgjørene mot Milan. På hjemmebane viser formen seg like bra og Milan har ikke vunnet på Stadio San Paolo siden 2010. Begge lagene spiller i Europa denne sesongen, Napoli i Champions League og Milan i Europaligaen. Med svakt spill fra Napoli ser det faktisk ut som om begge lag skal kunne møtes igjen i Europaligaen etter gruppespillet er gjennomført.

Napoli

Igjen ligger Napoli an til spill i Champions League neste sesong, på tross av at de ikke har prestert overbevisende i Mesterligaen. Men, ting går på skinner i Serie A. Med formen 10 – 2 – 0 har de 1. plassen på tabellen så langt, foran Juventus og Inter. Med Mertens og Callejón stiller de også godt på toppscorertabellen. De er nemlig det nestmestscorende laget etter Juventus. Samtidig er de også et Serie A laget som slipper inn nest færrest mål. Det skal gjøre det vanskelig for Milan i denne kampen.

Milan

Milan har en plassering på det jevne i Serie A, selv om de spiller dårligere enn i forrige sesong. Etter 12 spilte kamper har de samlet 19 poeng med formen 6 – 1 – 5. Med rundt 1/3 av sesongen spilt har de nesten halvparten av tapene allerede. De scorer like mye, men denne sesongen slipper de nesten inn like mange mål, og det gir stygge utslag på resultatene.

Skader

Napoli mangler tre spiller før møtet mot Milan. Faouzi Ghoulam og Arkadiusz Milik er ute med skader frem til senvinteren neste år, mens Kalidou Koulibaly fortsatt har en drøy uke igjen av sin suspensjon.

Milan har både Conti og Calabria ute med skade. Calabria er ventet tilbake innen november,mens Conti er ute frem til mars. Listen over suspensjoner for Milan er lengre, men det er ingen nyheter der. Fortsatt amngler de fem spillerne Gomez, Oduamadi, Gabriel, Mastour og Vergara.

Livestream Napoli – Milan

Fotball er best på skjermen, i alle fall om man ikke har mulighet til å reise til Italia. Tilbringer du helgen hjemme kan du se Napoli – Milan på live stream, sammen med andre kamper i Serie A og andre europeiske toppserier.

bet365 er en bettingside som også har det største utvalget av odds på nett. Det er ikke bare flest kamper med odds, men også et bredt utvalg av ulike oddsmarkeder som castbets og handicappbets.

For å få tilgang til bet365 live fotballstream og odds på nett kan du følge disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler