Live stream Napoli – Atalanta i Coppa Italia kvartfinalen

Napoli – Atalanta
San Siro
Coppa Italia
Tirsdag klokken 20.45

Med 3 – 1 seieren spilte Napoli seg videre til finalerundene av Coppa Italia 2013/14. Den sesongen møtte de Fiorentina i finalen og vant igjen med 3 – 1 seier. Kan Atalanta stoppe Napoli i kvartfinalen?

Napoli – Atalanta

3 – 1 ble det også i siste møte mellom lagene i Serie A på San Siro. Men, i Serie A 2016/17 endte faktisk kampen på San Siro med 0 – 2 tap for Napoli. Det første møtet den sesongen endte heller ikke godt for Napoli, med 1 – 0 tap på Stadio Atleti Azzurri d’Italia. Derimot endte begge møtene i 2015/16 med tre poeng til Napoli. Først etter å ha spilt seg til en 1 – 3 seier på bortebane, og deretter å ha sikret 2 – 1 hjemme på San Siro.

Napoli

I Serie A ligger Juventus på andreplass med 47 poeng og 6 poengs ledelse på Inter. Helt på topp derimot finner vi Napoli som har gått 19 kamper med kun et tap denne sesongen. På San Siro har de formen 6 – 2 – 1.

Svakere har de derimot gjort det i Champions League gruppespillet hvor de endte på 3. plass og fikk spill i Europaligaen. Prestasjonene i gruppen med Shakhtar Donetsk og Manchester City er vel knapt sammenlignbart mot hva som er i vente mot Atalanta.

Napoli har så langt kun spilt en kamp i Coppa Italia og det var mot Udinese i runde 5. Her endte hjemmekampen med 1 – 0 seier til vertene på San Siro.

Det er lite nytt på skadefronten for Napoli før møtet mot Atalanta. Faouzi Ghoulam har vært ute siden tidlig november, og det er fortsatt en stund til mars, hvor vi kan se han igjen. Arkadiusz Milik ble skadet i september, men skal være tilbake i begynnelsen av februar.

Atalanta

Ser vi på Serie A tabellen er det klart at Atalanta ikke helt har formen inne. Forrige sesong ble avsluttet på 4. plass, mens de nå er på 9. plass. 7 – 6 – 6 sammenlagt og skuffende 2 – 3 – 4 på bortebane tyder også på at de ikke har fryktelig mye å stile opp med mot Napoli.

Derimot har det gått langt bedre i Europaligaens gruppespill. Her avsluttet Atalanta Gruppe E uten tap, og er nå videre til sluttspillet hvor de kan møte Napoli.

Atalanta har ingen skader før denne kampen.

Se Napoli – Atalanta live stream

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Napoli – Atalanta live stream på nett. I tillegg kan du følge kampene i Serie A, Bundesliga og Ligue 1 på live stream. Her er fremgangsmåten for å få live stream av Napoli – Atalanta:

Hans Nielsen

248 Artikler