Live stream Milan – Inter: Derby della Madonna i Coppa Italia

Milan – Inter
San Siro
Coppa Italia
Onsdag klokken 20.45

Forrige sesong endte med Milan på 6. plass i Serie A, kun 1 poeng over Inter. Nå sliter derimot Milan i Serie A. Om det skyldes fokus på spillet i Europaligaen finner vi ut på onsdag når vi ser Milan – Inter live stream.

Milan – Inter: Derby della Madonna

Derby della Madonna er et av de største derbyene i italiensk fotball og står mellom Milan – Inter som begge kommer fra Milano og har San Siro som hjemmebane. I Serie A 2017/18 har de så langt spilt en kamp, og da tok Inter seieren med 3 – 2 over Milan. I sesongen 2016/17 endte derimot begge oppgjørene 2 – 2. Før det endte begge kampene med hjemmeseier. Først 1 – 0 til Inter, og deretter 3 – 0 til Milan.

Milan

Om det ikke har gått på skinner i Europaligaen har Milan uansett klart å avslutte gruppespillet på 1. plass. Formen her på 3 – 2 – 1 er ikke utrolig, men likevel mer enn nok til å sikre seg videre spill i Europaligaen.

De viser ikke imponerende spill i Serie A heller denne sesongen. Etter 18 kamper har de 11. plass med formen 7 – 3 – 8, noe som er langt unna 18 – 9 – 11 som sist sesong ble avsluttet med. På hjemmebane er de noe bedre, her står de oppført med formen 4 – 2 – 3.

I Coppa Italia har Milan så langt spilt mot Hellas Verona, noe som endte med 3 – 0 seier på San siro.

Det har ikke blitt noen nye skader for Milan, noe som betyr at Andrea Conti er eneste spiller som ikke kan brukes.

Inter

Der Milan feiler, får Inter det til denne sesongen. På 18 kamper har de kun tapt to og spilt 4 uavgjort. Det gir Inter 40 poeng i Serie A, 4 poeng bak Juventus og 5 poeng bak Napoli. Tapene kom i siste to runder, noe som kan være skummelt om dette er en form som får etablert seg, spesielt siden motstanderne var Sassoulo og Udinese. På bortebane har Inter formen 5 – 3 – 1, noe som virkelig skal kunne by Milan på problemer i Coppa Italia.

I Coppa Italia har likevel ikke Inter helt ovebevist. Møtet mot Pordenne endte uavgjort både til fulltid og etter ekstraomganger. Inter klarte med nød og neppe spille seg videre etter å ha vunnet straffesparkene med 5 – 4 på hjemmebane.

Inter mangler fortsatt Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden. Det er eneste skader på laget for øyeblikket.

Milan – Inter live stream

Derby della Madonna i Coppa Italias kvartfinale er absolutt verdt å få med seg, og du kan se det bitre byderbyet mellom Milan – Inter live på bet365. For å se live fotball på bet365 ternger du en aktiv spillerkonto og det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler