Lazio mot AC Milan på Stadio Olimpico

Lazio – AC Milan
Stadio Olimpico
Serie A
Søndag klokken 15.00

Søndag møtes fjorårets nummer fem og seks i Serie A til duell på Stadio Olimpico i Roma. Les mer og finn live stream til kampen her.

Poenget forann byrivalen

Milan kjempet de ti siste rundene av forrige sesong med Internazionale om den viktige sjetteplassen i Serie A som gir kvalifisering til Europa League.

Og etter å ha byttet plasser nesten annenhver runde var det til slutt Milan som trakk det lengste strået. De klarte kvalifiseringen og spiller denne sesongen Europa League-gruppespill.

Lazio på sin side var aldri i nærheten av å kjempe helt i toppen sammen med byrival Roma som endte på andreplass. Det ble til slutt femte og også Europa League-spill på dem denne sesongen.

Riccardo Montolivo

Riccardo Montolivo og AC Milan får sesongens til nå tøffeste oppgave med Lazio borte på søndag.

Har åpnet sterkt

Hardtsatsende AC Milan, som ved hjelp av penger fra nye kinesiske eiere har vært svært aktive på overgangsmarkedet i sommer, har åpnet Serie A med to seire på de to første serierundene.

Motstanden har dog ikke vært den beste enda, men 0-3 borte mot Crotone og 2-1 hjemme mot Cagliari har hvertfall gitt Milan den beste starten som var mulig.

Lazio på sin side skuffet stort i serieåpningen hjemme da det kun ble 0-0 hjemme mot nyopprykkede SPAL. I forrige serierunde kom seieren med 1-2 borte mot Chievo.

Tidligere møter

De to lagene har møttes totalt 48 ganger i Serie A siden 1993/94-sesongen og det er Milan som har et klart overtak på hovedstadsklubben.

Med sine 21 seire og 21 uavgjorte har de statistikken klart på sin side mot Lazio sine 6 seire. Men alle Lazios 6 seire har kommet når de er hjemmelag. Milan har vunnet 8 av 24 kamper på Stadio Olimpico.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten Federico Marchetti som er langtidskadet i sitt ene kne, og Felipe Anderson som denne uken fikk en lyskeskade og er ute til midt oktober.

Milan på sin side har kun en spiller utilgjengelig i form av Andrea Conti som har en skadet ankel og er ute i ca to uker.

Stadio Olimpico

kampen spilles på Stadio Olimpico i Roma som har en kapasitet på litt mer enn 72.000 tilskuere.

Hvordan streamer du kampen i Norge?

Om du ønsker å se kampen mellom Lazio og AC Milan i Norge så har du flere valg. Om du har tilgang på Viasport 2 så sendes den der på TV i Norge.

Om du ønsker å se den på nett så kan du se den på Viaplay om du har tilgang til det eller på bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie med mer gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler