Se Lazio – Fiorentina i Coppa Italia på live stream

Lazio – Fiorentina
Stadio Olimpico
Coppa Italia
Tirsdag klokken 21.00

Fiorentina vant 3 – 2 på Stadio Artemio Franchi i 2010 som er sist gang lagene møtes i Coppa Italia. I ettertid har de hatt årlige oppgjør i Serie A.

Lazio – Fiorentina

I denne sesongen av Serie A har det kun vært et møte mellom lagene og her endte det 1 – 1 på Stadio Olimpico. Det har også vært jevnt i de fire siste møtene før avgjorten, i allefall som vi ser på formen. Begge lag har nemlig vunnet 2 kamper hver. Sist Fiorentina vant på bortebane var i 2016 og da endte kampen 2 – 4.

Lazio

Lazio har så langt kun spilt mot Serie B laget Cittadella i Coppa Italia. Her tok Lazio raskt ledelsen med scoring fra Immobile og etter en hektisk førsteomgang sto det 3 – 1. 3 minutter før slutt kom igjen Immobile til og fikst 4 – 1.

I Serie A 2017/18 henger Lazio med i toppen. De er blandt de fem lagene som har samlet mer enn 30 poeng så langt. 36 poeng gir Lazio en god ledelse på Sampdoria med 27 poeng, og det forteller en del om hvilket klasseskille det er på topplagene i Serie A denne sesongen. På sine 17 kamper har de scoret 42 mål og sluppet inn 22. Det kan være litt å utsette på formen til Lazio. På de 6 siste kampene har de nemlig kun vunnet to kamper, mot 9 kamper i de 11 første oppgjørene.

Lazio har ingen ny skader. Det betyr at det kun er Nani og Davide Di Gennaro som må tilbringe tid på skadebenken denne kampen mot Fiorentina.

Fiorentina

Som et av de øverst rankede lagene i Serie A har også Fiorentina kun spilt en kamp i Coppa Italia. Det var mot Serie A laget Sampdoria. Selv om Fiorentina gikk i ledelse etter kun 2 minutters spill ble det et jevnt oppgjør. Etter 39 minutter utlignet Sampdoria og det ble ikke nye scoringer før Lazio igjen tok ledelsen på straffespark etter 59 spilte minuttet. 18 minutter senere kom Sampdoria med ny utligning, og det sto 2 – 2 helt frem til det 90. minutt hvor Lazios Veretout reddet dagen med 3 – 2.

I Serie A har Fiorentina 8. plassen med 26 poeng. Som Lazio gikk ting også bedre i begynnelsen av sesongen. Fiorentina har nemlig bare 2 seiere på sine 8 siste kamper, i tillegg har det blitt 4 uavgjort i løpet av disse oppgjørene. På de 10 første fikk Fiorentina samlet sammen 16 poeng fra sine 5 seiere og 1 uavgjort. Legger vi kun målforskjellen til grunn ser ikke ting mer lovende ut for gjestene. De har nemlig 27 scoringer så langt og har sluppet inn kun 19 mål, noe som er et godt stykke unna hva Lazio kan vise til. Fiorentina har ingen skader.

Se Lazio – Fiorentina live stream

bet365 gir deg kampen på live stream. Det eneste du trenger for å se Lazio – Fiorentina live stream er en akiv spillerkonto og den fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler