Vertene trenger poeng: Se Lazio – Crotone live stream

Lazio – Crotone
Stadio Olimpico
Serie A
Lørdag klokken 12.30

Ser vi på forrige oppgjør er dette en kamp som kan svinge begge veier, men Lazio er et bedre lag og skal ha topp motivasjon til å plukke tre poeng på hjemmebane på lørdagens kamp som du ser på live stream.

Lazio – Crotone

Det er ikke mye statistikk å hente fra tidligere oppgjør mellom Lazio og Crotone. Grunnen til det er at Crotone først rykket opp fra Serie B etter en god sesong i 2015/16. Så langt har lagene møttes to ganger, og i første møte spilte Lazio på hjemmebane. Sist møte på Stadio Olimpico endte 1 – 0, og det lån til poengdeling frem til 90. minutt hvor Ciro Immobile fikk avgjort kampen. Langt mer skjedde i det påfølgende motsatte møtet. Her gikk Crotone raskt opp i ledelsen 2 – 0, før Immobile scorte Lazios eneste mål i kampen som endte 3 – 1.

Lazio

33 pong på 16 kamper plasserer Lazio på 5. plass, som er samme plass forrige sesong ble avsluttet på. Formen derimot er langt bedre, årets 10 – 3 – 3 viser et Lazio i toppform, men i de 5 siste kampene har det bare blitt en seier. Hjemmebane har heller ikke vist seg å være sikre poeng. Her står det nemlig 3 – 2 – 2 så langt.

I Europaligaen har det gått bra. Lazio avsluttet gruppespillet på topp av Gruppe K, med kun et tap og en poengdeling. At videre spill i Europa nå er sikret kan gi muligheter for at Lazio kan fokusere mer på Serie A og spillet der.

Det er ingen nye skader eller suspendering som kan gi problemer for Lazio. Fortsatt er Federico Marchetti, Filip Djordjevic, Brayan Perea og Christopher Oikonomidis suspendert, men er klare 1. januar. Davide Di Gennaro og Nani er også fortsatt ute med skader.

Crotone

Crotone avsluttet 2016/17 sesongen 2 poeng og 1 plassering over nedrykk. Nå er de i fare for at det samme skjer igjen. De er riktig nok 2 plasser over nedrykk, men det er kun 1 poeng ned dit. 4 – 3 – 10 er så godt som motsatt av hva Lazio har vist så langt, og det øyner ikke Crotone store sjanser i lørdagens kamp. At ting ikke fungerer vises også på bortekampene. Så langt har spill borte resultert i en seier over Bologna og en uavgjort mot SPAL, mens det har blitt 6 tap.

At skadelisten er kort skal vanskelig kunne gjøre noen forskjell. I desember har Andrea Nalini gått ut, og på skadebenken finner vi fra før Marco Tumminello.

Følg Lazio – Crotone live stream

Har du en aktiv spillerkonto kan du se Lazio – Crotone live stream på nett. bet365 gir nemlig sine spillere live fotball streaming av Serie A, La Liga, Ligue 1 og flere andre av de viktigste seriene i Europa. Her er fremgangsmåten for å se live stream på bet365.

Hans Nielsen

248 Artikler