Live stream toppoppgjøret i Serie A: Juventus – Roma

Juventus – Roma
Juventus Stadium
Serie A
Lørdag 20.45

Og, det var nettopp Roma som tok 3 poeng i det førrige møtet, noe som gir Juve mye å tenke på før lørdagens kamp på Juventus Stadium.

Juventus – Roma

Nå tok riktignok Juventus 3 poeng på hjemmebane samme sesong, men det var 1 – 0 seier, mot Romas 3 – 1 seier. Sesongen før dette endte også begge oppgjørene med 3 poeng til hjemmelaget. Første møtet på Stadio Olimpico endte 2 – 1, mens Juve tok 1 – 0 seier på eget gress. For fem kamper siden endte det derimot med poengdeling. Sist gang Roma reise hjem med 3 poeng fra Juventus Stadium var i 2011 etter Coppa Italia kampen som endte 0 – 2.

Juve

Både Napoli og Inter er blant topplagene i Serie A som spiller denne helgen, men det er ingen tvil om at det er Juventus som kan vente seg tøffest motstand. Formen til Juventus skal likevel kunne hjelpe de til å holde på andreplassen. 13 – 2 – 2 står det så langt og når det gjelder målforskjell er det ingen andre som er i nærheten. 44 – 14 gjør Juve til laget som scorer mest i Serie A, samtidig som de er det laget som slipper inn 4. færrest mål. Det gir en differanse på 30, og her er det Napoli med 27 som er nærmest. På hjemmebane er de de beste laget i serien, formen står på 7 – 1 – 1. For øyeblikket mangler Juve også kun en spiller, Benedikt Höwedes, som har vært ute siden slutten av november.

Roma

Det er bare 4 poeng opp til Napoli fra Romas 4. plass, og det er 3 poeng opp til Juventus. Riktignok har Juve 12 mål mer, men for Roma kan en seier her være et viktig skritt mot toppen. I tillegg har Roma kun spilt 16 kamper, noe som ikke gjør det mindre viktig å sikre seg det man kan av poeng. Formen er 12 – 3 – 3 etter 16 kamper, som ikke skiller mye fra Juves. På bortebane har Roma ennå ikke tapt og har vunnet 5 av de 7 bortekampene. Det betyr at det har blitt to poengdelinger. Roma har ingen nye skader eller suspenderinger, noe som betyr at det bare er Grégoire Defrel og Rick Karsdorp som står på sidelinjen.

Se Juventus – Roma live stream

bet365 gir deg tilgang til live streaming av Juventus – Roma på lørdag. For å kunne se denne kampen, samt andre viktige oppgjør i Serie A, Bundesliga, La Liga og andre serien trenger du en aktiv spillerkonto og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler