Se live stream når Inter befester grepet på Serie A mot Udinese

Inter – Udinese
San Siro
Serie A
Lørdag klokken 15.00

Etter poengdeling borte mot Juventus i forrige runde unnslapp Inter å bli tatt igjen. Men, både Napoli og Juventus møter også enklere motstand denne helgen. Det betyr at det kan bli kamp om ledelsen.

Inter – Udinese

Inter har gått seirende ut av alle de fem siste oppgjørene som har vært målrike. Forrige runde på San Siro endte 5 – 2. Her har heller ikke Udinese vunnet siden 2014. Noe bedre blir det dersom vi legger lengre historikk til grunn, i løpet av de 10 siste kampene har Udinese klart å hente 3 poeng tre ganger mot Inter.

Inter

Med 12 seire, 4 uavgjort og 0 tap er Inter det eneste laget i Serie A 2017/18 som ikke har tapt en eneste kamp. Men, med 40 poeng er det ikke langt ned til Napoli med 39 og Juventus med 38 poeng. Lørdag møter Napoli Torino, mens Juventus spiller mot Bologna på søndag. Det kan gi begge lag muligheter til å utfordre Inter dersom det ikke ender med full pott på lørdag.

På San siro har Inter vunnet 7 kamper og spilt 1 uavgjort mot Torino. Med 20 mål på eget gress er det også litt bedre hjemme, samtidig som de ikke har sluppet inn mer en 5 mål.

Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden mangler fortsatt for Inter. Nylig har også João Mário fått problemer med halsen slik at han er ute på ubestemt tid.

Udinese

6 – 0 – 9 tyder på at Udinese skal by på overkommelige mostand for Inter på hjemmebane. Med 18 poeng har Udinese 13. plassen, som de også avsluttet forrige sesong på. Når det gjelder bortekamper har Udinese så langt kun vunnet over Sassuolo og Crotone, som begge befinner seg lengre ned på tabellen. Med 9 scoringer og 10 mot i bortekampene er også Udinese i en annen klasse enn hva Inter er på hjmmebane, det er med gjøre det vanskelig for Udinese å hevde seg på lørdag.

Det er kun Valon Behrami som mangler for Udinese før kampen mot Inter. Siden 25. november har han slitt med betennelse og det betyr at han må stå over på ubestemt tid.

Se Inter – Udinese live stream

Inter – Udinese live stream finner du på bet365, sammen med det beste utvalget av odds på Inter – Lazio. Har du en aktiv spillerkonto får du tilgang til live stream fra de beste kampene i Europa, som Serie A, La Liga, Bundesliga og mange andre. Her er fremgangsmåten for å se Inter – Udinese live fotballstream på nett:

Hans Nielsen

248 Artikler