Se live stream fra Coppa Italia når Inter møter Pordenone

Inter – Pordenone
San Siro
Coppa Italia
Tirsdag klokken 21.00

Det kan virke som rått parti når den ubeseirede Serie A lederen Inter skal spille mot Pordenone som har en 5. plass i Lega Pro Girone B. Og det er det, men Pordenone har vist at de kan overraske.

Inter – Pordeone

Det er første møte mellom Inter og Pordenone som spilles på San Siro tirsdag kveld. Pordenone spiller nå sin 5. runde i Coppa Italia, mens Inter har sin første kamp i 8. delsfinalen etter å være et av de høyest rankede lagene i Serie A.

Inter

Inter har hatt en strålende sesong i Serie A og har ennå ikke tapt en eneste kamp. Med formen 12 – 4 – 0 har de 40 poeng. Det er lite som skiller lagene i Serie A denne sesongen, og bak kommer Napoli med 39 poeng, Juvenus med 38, før vi finner Roma og Lazio med 35 og 32 poeng, men med 1 og 2 kamper mindre spilt.

Hjemmebane for Inter har ikke de største utslagene, de har vunnet 7 kamper og spilt en uavgjort mot Torino så langt, men de både scorer mer mål og slipper inn færre, noe som skal gjøre det vanskelig for Pordenone å hevde seg på San Siro.

Inter har nylig fått to nye skader på João Mário og Davide Santon. Mário er usikker på når han kommer tilbake, mens Santon skal være klar innen 15. desember.

Pordenone

I Coppa Italia har Pordenone spilt mot Matelica og vant første runde 2 – 0. I runde 2 møtte de tøffere motstand fra Serie B laget Venezia, men overvant de 1 – 2 på bortebane etter å ha tatt en tidlig ledelse etter 13 minutter. I tredje runde var det Lega Pro Gircone C leder Lecce som var gjester hos Pordenone, og her lå de lenge under 0 – 2, men reddet seg inn med 3 mål i andre omgang, hvor det siste kom i 90. minutt. Første motstander fra Serie A var Cagliari i fjerde runde og her overrasket Pordenone med 1 – 2 seier på bortebane.

I Lega Pro Girone B viser ikke Pordenone samme form, her står det 6 – 7 – 3, akkurat nok til 5. plass. Når de spiller på bortebane har de klart å lande formen på 2 – 5 – 1.

Pordenone har hverken skader eller suspenderte spillere.

Se Inter – Pordenone live stream

Pordenone har kommet langt med sine overraskelser i Coppa Italia, og de betyr at Inter ikke kan undervurdere Lega Pro laget om de vil være med til slutt i Coppa Italia. Det gir muligheter for en spennende kamp som du kan følge på live stream. For å få tilgang til kampen trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler