Jevnt og viktig oppgjør i Serie A: Live stream Inter – Lazio

Inter – Lazio
San Siro
Serie A
Lørdag klokken 18.00

Forrige sesong av Serie A tok Inter seieren i begge møtene, men Lazio viste i Coppa Italia samme sesong at de også kan ta tre poeng i dette oppgjøret, selv på bortebane.

Inter – Lazio

I Serie A 2016/17 endte det nemlig med 1 – 3 seier på bortebane og 3 – 0 seier hjemme for Inter. Men, i Coppa Italia tok Lazio med seg en 1 – 2 seier over Inter hjem fra San Siro. Det er ingen tvil om at begge lag hører hjemme i toppen av tabellen hvor begge lag er over 35 poeng, men til nå er det Inter som har ledelsen. Ser vi over lengre tid er det likevel jevnt, spesielt om vi også tar med at Inter har spilt en kamp mer. Det skiller 4 poeng, og formen på de siste fem kampene er 2 – 0 – 3 i Lazios favør.

Inter

Inter gikk 16 kamper uten tap før de møtte Udinese. Kampen etter kom et nytt tap, denne gangen mot Sassuolo. Om dette er et tegn på at formen er i ferd med å snu er usikkert, men det som er sikkert er at hverken Udinese eller Sassuolo gir like mye motstand som Lazio kan gjøre.

12 – 4 – 2 er likevel nok til 3. plass i Serie A, men 40 poeng er 4 bak Juventus og kun to poeng over Roma som kan rykke innpå. Men, det spilles på San Siro og Inter har en hjemmeform på 7 – 1 – 1, noe som gjør de til Italias nest beste hjemmelag.

Juleaften ble det klart at både Miranda og Danilo D’Ambrosio er ute med skader. Det legger seg på toppen av Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden som fortsatt er på skadebenken.

Lazio

Pt er Lazio kun 2 poeng unna en mulig plass i Champions League og det skal kunne være motivasjon nok. Neste utfordrer på tabellen er Sampdoria som ligger 9 poeng under Lazio. Det betyr at Lazio kjemper for oppsiden i denne kampen mot Inter. Formen for Lazio er på 11 – 3 – 3, noe som er litt dårligere enn hva Inter har prestert. Ser vi derimot på målforskjell kommer Lazios sjanse mer klart frem, Inter har scort 34 mål så langt, Lazio har 43. Med 22 mål mot seg slipper de inn mer mål enn hva Inter med 14 gjør. Det gjør at det blir en spennende kamp å se på live stream.

Følg Inter – Lazio på live stream

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til live stream av Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga og flere andre toppserier. Skal du se Inter – Lazio live stream trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler