Fiorentina møter Sampdoria i sin første Coppa Italia 2017 kamp

Fiorentina – Sampdoria
Stadio Artemio Franchi
Coppa Italia
Onsdag klokken 17.30

Sampdoria spiller godt på eget gress. Både i Serie A og hittil i Coppa Italia. Men, med en bortekamp mot Fiorentina kan det fort bety kroken på døra for videre spill.

Fiorentina – Sampdoria

Lagene har et møte denne sesongen i Serie A og det ble også spilt på Stadio Artemio Franchi- Sampdoria tok ledelsen i det 32. minutt, og fulgte opp med 0 – 2 allerede etter 35. minutter med scoring på straffe. 5 minutter inn i andre omgang scorte Milan Badelj for Fiorentina, men uten oppfølging endte det med 1 – 2 tap for Fiorentina. I de fem siste kampene har det vært jevnt og det står 1 – 3 – 1.

Fiorentina

Hjemmelaget har prestert midt på treet i Serie A, litt dårligere enn i fjor. Med 6 – 4 – 6 har de 9. plass og det finnes nok av utfordrere som kan klatre forbi om ikke formen snur.

På hjemmebane gjør de det derimot bedre og har 4 – 1 – 2, men som nevnt det ene tapet kom mot Sampdoria. Men, man skal ikke se bort i fra at Fiorentina kan ha gode sjanser. Hjemme scorer de greit med mål og slipper ikke inn for mye. 14 – 9 er målforskjellen, til sammenligning er det 10 – 15 for Sampdoria på bortebane.

fiorentina mangler heller ingen spillere.

Sampdoria

Sampdoria har forbedret seg fra i fjor og har klatret fra 10. forrige sesong til 6. plass denne sesongen. Formen står på 8 – 3 – 4, og jevnt over scorer de mer mål enn Fiorentina. 30 – 22 står det totalt, mot 26 – 19 for Fiorentina. Men, så var det bortebane da.

Her er nemlig formen 2 – 3 – 3 og det sammen med lite mål på reiser kan gjøre det vanskelig å hevde seg.

Sampdoria har fortsatt Karol Linetty ute med skade. Etter en muskelskade den 25. november blir midtbanespilleren ute frem til 20. desember.

Se Fiorentina – Sampdoria på live stream

bet365 har ikke bare et av de beste utvalgene av odds på nett, du kan også se mange av de beste kampene med live streaming. For å få full tilgang til Coppa Italia, Serie A, Bundesliga og La Liga kamper på live stream trenger du en aktiv spillerkonto. Det ordner du raskt ved å følge disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler