Klatrer Udinese videre mot toppen av tabellen etter møtet mot Chievo?

Chievo – Udinese
Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Serie A
Fredag klokken 18.00

Udinese har sammen med Atalanta og Fiorentinia 27 poeng som kun er skilt av målforskjell. Med formen inne kan Udinese hoppe forbi Fiorentina og begynne å utfordre Sampdoria på 6. plassen.

Chievo – Udinese

Når det gjelder interne oppgjør ligger Udinese dårligere an. De fire siste kampene har endt med enten uavgjort eller tap. Formen for hjemmelaget er nemlig 2 – 2 – 1. Ser vi på kamper som er spilt på Stadio Marc’Antonio Bentegodi skal det likevel være muligheter. Chievo har kun vunnet 1 av de siste fem oppgjørene her.

Chievo

På de fem siste kampene har Chievo kun fått inn et poeng, noe som står i sterk kontrast til Udineses sterke form. 5 – 6 – 8 har gitt Chievo 21 poeng, og har 13. plassen 4 mål foran Sassuolo som har vist at de er på sporet av poeng. Det skal gjøre sitt for at Chievo gjør sitt for å prøve å ta poengene de kan få mot Udinese. Hjemme på Stadio Marc’Antonio Bentegodi går det litt bedre for Chievo, her har de formen 3 – 3 – 3.

Chievo har kun en spiller ute. Lucas Castro som spiller midtbane har hatt problemer med korsbåndet siden midten av november og det regnes ikke med at han er tilbake før midten av februar.

Udinese

Udinese leder med 2 mål på Atalanta og ligger 2 mål bak Fiorentina, som begge har spilt en kamp mer enn Udinese. 3 poeng høyere opp på tabellen finner vi Sampdoria som har 30 poeng og tre poengs ledelse etter like mange spilte kamper som Udinese.

Serie A 2017/18 gav Udinese hard medfart i starten, men siden har det gått veien. Med 5 seiere på 5 kamper har de vist at de kan begynne å kjempe om en plass som kan sikre spill i Europaligaen neste sesong. På bortebane har de ikke overbevist helt ennå, med formen 4 – 0 – 4, som er jevngodt med den totale formen på 9 – 0 – 9. Men, de 4 borteseierene har kommet på de 4 siste kampene, så borteformen har de også kontrol på.

Med kun Rodrigo Aguirre ute med skade kan Udinese også stille med laget som har ført de på sporet av seiere.

Se Chievo – Udinese live stream

bet365 er en bettingside som ikke bare har et stort utvalg av odds på nett, her finner du også et stort utvalg av fotball live stream. Hver uke sendes alle de viktigste kampene i Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og mange flere på live stream. For å kunne se Chievo – Udinese live stream trenger du en aktiv spillerkonto og den ordner du ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler