Fiorentina kan gjøre et hopp på tabellen mot Cagliari

Cagliari – Fiorentina
Sardegna Arena
Serie A
Fredag klokken 20.45

På de 9 første kampene i Serie A hadde Cagliari kun 2 seiere og 7 tap, på de 8 siste er det derimot 3 seiere, 1 uavgjort og bare 3 tap. Det kan bety at Cagliari har en reell sjanse til å hindre Fiorentina å gjøre et hopp opp.

Cagliari – Fiorentina

Fiorentina tok full pott i begge møtene forrige sesong. Først med en 3 – 5 seier på Sardegna Arena hvor de lå under 1 – 0 før de fikk snudd kampen, og så sikret Fiorentina seg 1 – 0 seier på hjemmebane. På de fem siste jevner det seg derimot ut, med 2 seiere til Cagliari og 3 til Fiorentina. På Sardegna Arena har også Fiorentina vunnet de to siste kampene.

Cagliari

17 poeng på like mange kamper plasserer vertene på en 14. plass, kun 3 poeng over nedrykksstreken. Det er langt fra en komfortabel situasjon, spesielt med Sassoulo som kun ligger 5 mål bak og faktisk har begynt å vinne kamper siste tiden. Nå er Sassoulos neste motstander Inter, slik at sjansen for at de skal klatre forbi Cagliari er liten, men det finnes andre motstandere med samme mulighet. Over er det også tre lag med 21 poeng, noe som bør gi mye motivasjon til Cagliari. Formen på 5 – 2 – 10 er dog ikke lovende, det er heller ikke 3 – 1 – 4 på eget gress selv om det er hakket bedre enn totalen.

Luca Cigarini er siste spiller som har tatt turen av banen for Cagliari, frem til 23. desember er Cigarini suspendert. 9 .desember ble det også to skader. Paolo Faragò og Daniele Dessena må stå over kampen. Det betyr at Cagliari har manko på 3 midtbanespillere mot Fiorentina.

Fiorentina

Da står det langt bedre til for Fiorentina som hverken har suspenderte eller skadede spillere. formen på 6 – 5 – 6 er bedre, men på bortebane står det 2 – 3 – 4. Likevel har Fiorentina positiv målforskjell med 12 – 10 på bortebane, så sjansen skal være til stede. Med 23 poeng skal det heller ikke mange motivasjon, det betyr nemlig at både Milan og Atalanta med 24 poeng er innen rekkevidde. Opp til Sampdoria på 6. plass med billett til Europa er det 4 poeng, et forsprang som er viktig å hente inn.

Se Cagliari – Fiorentina live stream

Kampen ser ut til å kunne bli av det jevne slaget mellom to lag som har mye å kjempe for. bet365 gir deg Cagliari – Fiorentina live stream dersom du har en aktiv spillerkonto. For å få tilgang til Serie A live stream trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler