West Bromwich mot nedrykk etter møtet mot Manchester United?

West Bromwich – Manchester United
The Hawthorns
Premier League
Søndag klokken 15.15

For Manchester United er det et langsiktig prosjekt å hente inn ledelsen på suverene Manchester City som leder med 11 poeng. Men, like viktig er det å holde Chelsea under seg på tabellen. Mot West Bromwich har de sjansen.

West Bromwich – Manchester United

Det er et langt stykke ned fra Uniteds andreplass til West Broms 17. plass. Mindre avstand er det mellom lagene om vi legger tidligere møter til grunn. På de fem siste står det nemlig 2 – 1 – 2, går vi dobbelt så langt tilbake er det fortsatt jevnt med 4 – 2 – 4. I forrige sesong endte det med uavgjort på Old Trafford, mens United tok borteseier på The Hawthorne. 2015/16 sesongen endte derimot med en hjemmeseier til begge lag.

West Bromwich

WBA har gått fra 10. plass som sist sesong ble avsluttet med, ned til 17. Med poeng fra kun to seiere og åtte uavgjort ligger de øverst av tre lag som alle har 14 poeng. Aller nederst finner vi Swansea med 12 poeng. Det plasserer West Bromwich i en utsatt posisjon hvor 0 poeng mot Manchester United kan bety en plassering under nedrykksstreken.

Spillet går ikke så mye bedre på hjemmebane og 1 – 5 – 2 levner lite håp før denne kampen. At de kun har scoret 8 hjemmemål hjelper heller ikke mot Uniteds 15 bortemål hittil.

For West Bromwichs del hjelper ikke en kort skadeliste heller, Craig Dawson er ute, og dette samme er målscorerne James Morrison og Nacer Chadli.

Manchester United

United har en god sesong i både Champions League hvor de avsluttet gruppespillet på 1. plass og i Premier League hvor de har andreplassen. 1. plassen er ennå langt utenfor rekkevidde, men med flere utfordrere som kommer under gjelder det å ta hvert poeng United kan sikre seg.

På sine 17 Premier League 2017/18 kamper har de vunnet 12 kamper, spilt 2 uavgjort og kun tapt mot Huddersfield, Chelsea og Manchester City.

Michael Carrick er fortsatt ute for Man U, etter en skade i slutten av september. Ute er også Paul Pogba som pådro seg rødt kort i bortekampen mot Arsenal 2. desember. Suspensjonen gjelder frem til 18. desember og det betyr at vi ikke får se Pogba spille igjen før United møter Leicester lille juleaften.

West Brom – Man U odds

bet365 gir dessverre ikke live streaming av Premier League kamper, slik at vi ikke får sett West Bromwich – Manchester United live stream. Men, utvalget av odds på West Bromwich og Manchester United er blant de beste. For å plassere dine bets på bet365 trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler