Ny målfest for Tottenham?

Leicester – Tottenham
King Power Stadium
Tirsdag klokken 20.45

The Spurs er ubeseiret i Gruppe H i Champions League og er for lengst sikret videre spill. Men, nå er det Premier League og neste sesongs Europaspill som gjelder. Mot Leicester skal det være gode muligheter for full pott.

Leicester – Tottenham

Leicester og Tottenham har møttes under flere omstendigheter. Bare siden 2016 har de spilt to ganger mot hverandre i FA Cupen og tre ganger i Premier League. På Wembley i FA Cupen 2015/16 endte det 2 – 2, og kun tre dager etter kom det samme møtet i Premier League. Da vant Leicester 0 – 1 på bortebane. En uke senere kom returen i FA Cup. Her var det Tottenham som vant 0 – 2 på bortebane. I forrige sesong av Premier League endte det først med 1 – 1 uavgjort på Wembley, før Kane tok ansvar og sikret Tottenham 1 – 6 seieren på King Power Stadium.

Leicester

Sesongen etter Leicester vant Premier League falt de tilbake til normale takter og endte på 12. plass. I Premier League 2017/18 er de igjen på 12. plass og har formen 3 – 5 – 5. På sine 13 kamper har de scoret 17 mål og sluppet inn. Leicesters toppscorer Vardy har 6 av målene. Vardy partyene har det med andre ord blitt lengre mellom. På hjemmebane er Leicester Premier Leagues 4. dårligste lag med kun 2 seire på 6 kamper. Med Kane som trives på bortebane i front på Tottenham står Leicester foran en tøff prøvelse.

Leicester har ingen nye skader eller suspensjoner. Det betyr at det kun er Matty James og Roberth Huth som er ute med skader til nyttår. Ute til nyttår er også Adrien Silva som er suspendert.

Tottenham

Tottenham er som nevnt ubeseiret i Champions League, men i årets Premier League går ting litt dårligere. De er fortsatt på plass til å kunne sikre seg en plass i Europa neste sesong, men mot 2. plass og 26 – 8 – 4, er årets foreløpige 5. plass og 7 – 3 – 3 ikke et tegn på at de er i rute. Ser vi kun på bortebane er ting litt overraskende bedre. Her er Tottenham det 4. beste laget og har vunnet 4 av sine 6 bortekamper. Spesielt er Harry Kane i form når de er ute å reiser. Av 9 scoringer har 6 kommet borte.

Tottenham har heller ikke fått noen nye skader på laget. Det betyr at de kan plukke fra første rekke, så lenge vi holder Victor Wanyama og Toby Alderweireld utenom.

Oddsbetting på Premier League

Premier League byr på verdens beste fotball og enda bedre blir det med oddsbetting. Det beste utvalget av odds finner du på bet365 som tilbyr alt fra vanlig fotballodds, til live betting og castbetting. For å få tilgang til bet365 odds trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler