Manchester United kan ta sin 5. seier på rad mot Leicester

Leicester – Manchester United
King Power Stadium
Premier League
Lørdag klokken 20.45

Det ligger an til et spennende oppgjør hvor begge trenger poeng for å hente inn ledelsen til neste lag på tabellen. Det ser også ut til å kunne bli en overraskende jevn kamp om Leicester fortsetter formen sin.

Leicester – Manchester United

I sesongens første møte på Old Trafford vant Manchester United 2 – 0, men det ble ikke noen scoringer før det var spilt 70 minutter, noe som viser at Leicester kan holde United nede. Men med 4 seire og 1 poeng deling på de fem siste kampene er det likevel Manchester United som er favoritter når vi ser på tidligere oppgjør. Leicester har heller ikke slått United siden 2014, da kampen på King Power Stadium endte 5 – 3.

Leicester

Hjemmelaget har begynt å finne formen og i løpet av de fem siste kampene har de vunnet mer enn hva de vant på sine 13 første kamper. Med formen 7 – 5 – 6 har det 8. plass, men det er 5 og 6 poeng opp til de neste lagene som gjør det vanskelig å kunne forbedre plasseringen. Det kal likevel være mulig om de fortsatt klarer å holde på formen de har vist siste tiden.

Leicester har ingen nye skader eller suspenderinger. Det betyr at det fortsatt er Matty James og Robert Huth som sitter på skadebenken, mens Adrien Silva er suspendert. Alle tre spillerne er ventet tilbake rundt årsskiftet.

Manchester United

Med 13 – 2 – 3 og 41 poeng er det fortsatt en lang vei opp til City som leder Premier League med 52 poeng. United viser tilsvarende form som Leicester på de fem siste kampene, men dersom vi ser på antall scoringer er de plutselig i en annen klasse. United har nemlig en målforskjell på 39 – 12, mot Leicesters 27 – 26. Sammenligner vi Leicesters 11 – 12 hjemme, mot Uniteds 17 – 9 borte er det overveiende at dette oppgjøret fort kan gå i bortelagets favør.

United har ingen suspensjoner, men har fortsatt tre spillere med skader. Eric Bailly, Michael Carrick og Marouane Fellaini er ikke ventet tilbake før neste år.

Odds på Leicester – Manchester United

Odds på borteseier til Manchester United er 1,90 hos bet365 og er dermed favoritter i denne kampen hos bookmakeren. Skulle derimot Leicester ta sin første seier over United på lang tid vil det betale deg 4,50, mens en uavgjort gir 3,60 ganger innsatsen tilbake. Leicester – Manchester United live stream er dessverre ikke tilgjengelig, men spenning i kampen kan man få med et velplassert bet. Her er fremgangsmåten for å spille odds på bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler