Guardiola: -Umulig å vinne alt

Guardiola manchester city

City-manager Pep Guardiola sa etter semifinaleseieren mot Brighton i FA-cupen i helgen at det «er nesten umulig» å vinne alle fire titlene denne sesongen.

Men Tottenham-manager Maurizio Pochettino ser på det annerledes, og mener at Guardiolas mannskap er godt nok til å vinne alle fire.

-Om det er ett lag som er kapabel til å vinne alt i dag så er det Manchester City, sa argentineren på pressekonferansen før kamp. Han er tydelig på at sitt eget lag må være aggressive i sin andre tellende kamp på nye Tottenham Hotspur stadion.

-Jeg tror de vet og han (Guardiola) vet at vi spiller modig fotball, angrepsvillig, aggressive og vil prøve å styre kampen.

Pochettino ga også utrykk for at dette er en av de største kampene i hans trenerkarriere, og at det er en massiv bonus for Tottenham Hotspur som klubb.

-Vi må vite hvordan vi skal angripe situasjonene

Dette er Manchester Citys 52 tellende kamp denne sesongen, og den kommer ikke lenge etter lørdagens seier over Brighton i FA-cupen.

«Jeg vet faktisk ikke hvor friske vi er i hverken beina eller mentalt», sa Guardiola som leder et lag som ikke har tapt en kamp siden 29. januar.

-Vi kunne vært bedre i semifinalen i FA-cupen.

Om Tottenhams nye stadion kom til å bli en fordel for vertene la City-treneren til at «Stadionet er hva det er, supporterne støtter laget enda mer nå når det er Champions League».

-Det er opp til oss å takle det. Vi må vite hvordan vi skal angripe situasjonene, om ikke er det fordi vi ikke er godt nok forberedt til å avansere.

Aguero tilbake for gjestene

Manchester Citys stjernespiss Sergio Aguero måtte stå over mot Brighton i helgen, hans andre kamp på sidelinjen på rad på grunn av en muskelskade. Men han er tilbake i trening og trolig tilbake i startoppstillingen i kveld. Aguero har totalt 29 mål så langt denne sesongen, fem av dem i Champions League.

Kyle Walker er også utilgjengelig for gjestene, mens også vertene har en del skader å ta hensyn til.

Les mer lagnyheter før avspark her.

Spilltips: Vi tror det ender uavgjort i London i kveld.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler