Spilltips til kveldens Champions League-kamp mellom Tottenham og Manchester City

spurs city live stream spilltips

Det er klart for kvartfinaler i Champions League, og den første kvartfinaledagen byr på hele tre engelske lag. Her er vårt spilltips til kampen mellom to av dem i London.

Man skal bare ett år tilbake i tid for å finne forrige gang det var to engelske lag som møtte hverandre i kvartfinalene. Da var det de to eneste gjenværende engelske lagene, Liverpool og Manchester City, og det var førstnevnte som tok en ganske klar 5-1-seier sammenlagt.

Tottenham Hotspur – Manchester City
Tottenham Hotspur stadion, London
Champions League, kvartfinaler
Tirsdag klokken 21:00

Lagnyheter

Eric Dier, Serge Aurier og Erik Lamela er alle forventet å måtte stå over i kveld for hjemmelaget, men bortsett fra dem har ikke Pochettino noen nye skader å ta hensyn til. Davidson Sanchez kan være tilbake i førsteelleveren, mens både Christian Eriksen, Dele Alli og Son Heung-min alle trolig blir å finne bak Harry Kane på topp.

For City og Guardiola sin del er den største bekymringen før kveldens møte med Tottenham Sergio Agueros form. Argentineren måtte stå over semifinalen i FA-cupen mot Brighton i helgen, men har returnert til trening denne uken.

Fabian Delph er også tilbake i trening, men Kyle Walker må stå over grunnet en hamstringskade. Oleksandr Zinvhenko er også svært tvilsom til kveldens kamp.

Forventede lagoppstillinger

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Eriksen, Alli, Rose; Son, Kane

Manchester City: Ederson; Danilo, Laporte, Otamendi, Mendy; Gundogan, Fernandinho, De Bruyne; Bernardo, Sterling, Aguero

Spilltips: Uavgjort og begge lag scorer

Svært vanskelig kamp å tippe. Tottenham kommer med selvtillit og en god opplevelse etter seieren i innvielseskampen på sitt nye stadion, og vil flyte videre på den positive effekten det gir.

Men Manchester City er Manchester City, og bortelaget er faktisk ganske klare favoritter i dette oppgjøret. Dog spilte City en viktig semifinale i FA-cupen denne helgen, mens Spurs hadde spillefri. City er trolig godt fornøyd med et bortemål og uavgjort, og slik tror vi det ender også.

Uavgjort pluss begge lag scorer gir fine 4.50 i odds hos Unibet.

TV og live stream

Det er Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge, og dette oppgjøret kommer til å bli vist på Viasat Ultra HD, Viasport 1 og på strømmetjenesten Viaplay.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler