Overkommelig motstand for Manchester City mot Crystal Palace

Crystal Palace – Manchester City
Selhurst Park
Premier League
Søndag klokken 13.00

En ting er sikker og det er at Manchester City avslutter 2017 på topp. Mens sannsynlig avslutter de med 3 poeng på bortebane i årets siste kamp mot Crystal Palace.

Crystal Palace – Manchester City

Manchester City har vunnet alle de siste fem oppgjørene mot Crystal Palace, og i denne sesongenss første møte vant de overlegent 5 – 0 på hjemmebane. Det samme gjorde de i siste oppgjør forrige sesong. Sist Crystal Palace klarte å ta poeng mot Man City var i 2001, og da tok de 2 – 1 hjemmeseier på Selhurst Park.

Crystal Palace

Med 18 poeng ligger Crystal Palace på en utsatt 16. plass 3 mål bak Newcastle og 2 mål foran West Ham. Det gjør at det ikke er mer enn 1 poeng ned til nedrykksplass. Med formen 4 – 6 – 10 kan det fort bli en realitet. På hjemmebane spiller de litt bedre, men 3 – 3 – 4 er langt unna det som trengs for å kunne ta poneg mot Manchester City som ikke har tapt noen kamper ennå.

Connor Wickham som har vært ute med skade siden 27. november er regnet med å være tilbake, men etter å ha stått over lenge spørs det om det blir spilletid. Chung Yong-Lee er fortsatt ute.

Manchester City

City er fortsatt ubeseiret i Premier League og har kun en poengdeling på sine 20 spilte kamper. Det plasserer de på en solid førsteplass, 15 poeng over Manchester United på andreplass. På bortebane har City vunnet alle sine 10 kamper og det er store sjanser for at de kan føre opp en ny seier etter å ha spilt mot Crystal Palace.

John Stones skal være tilbake før denne kampen, det betyr at det kun er Benjamin Mendy som er ute med skade for Manchester City.

Odds på Crystal Palace – Manchester City

Bookmakerne har selvsagt Manchester City som favoritt og oddsen på City er 1,28. For hjemmelaget Crystal Palace er oddsen på 11,00, mens en uavgjort kan betale 6,50 ganger innsatsen. Med stor forskjell på lagenes kvalitet medfører det lav odds på favoritten, men man kan spille på castbetting eller live odds og få langt høyere odds. For å spille live odds, vanlig odds eller castbetting på Crystal Palace – Manchester City kan du følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler