Nye overraskelser fra Caen?

Strasbourg – Caen
Stade de la Meinau
Tirsdag klokken 19.00

Strasbourg rykket opp til Ligue 1 etter å ha vunnet Ligue 2. Den gang tapte de 21% av kampene, nå har de derimot kun vunnet 21% av kampene. Kan dette møtet hjelpe Caen mot spill i Europaligaen neste sesong?

Strasbourg – Caen

Strasbourg og Caen har spilt mot hverandre i både Ligue 1 og Ligue 2 i løpet av de siste årene, selv om det begynner å bli en stund siden sist møte i 2010. Da spilte begge lag i Ligue 2 og begge møtene endte emd uavgjort. Først 2 – 2 på Stade de la Meinau og deretter 0 – 0 på Stade Michel-d’Ornano. I sesongen 2007/08 vant Caen første runde i Ligue 1, 2 – 0 på hjemmebane, mens de gav en skikkelig smell til Strasbourg med 1 – 4 på bortebane.

Strasbourg

19 – 10 – 9 gav Strasbourg 1 poeng ledelse over Amiens som også rykket opp til Ligue 1 etter forrige Ligue 2 sesong. De 10 siste kampene spilte Strasbourg uten tap, men det har endret seg etter at de møtte langt tøffere motstand i Ligue 1. Her står det nemlig 3 – 5 – 6 og det gir ikke mer enn 1 måls ledelse på Nice som ligger på playoff plass, og to poeng ledelse på Lille som er på nedrykk. Sesongen er ennå ung, men det ser ut til at Strasbourg har funnet et spor de ikke kommer seg ut av.

Caen

Med 10 – 7 – 21 kom Caen seg med knappest mulig margin unna playoff spill i forrige sesong. Med 37 poeng på 38 kamper var de kun 1 poeng unna en farlig sjanse til nedrykk. Nå er de på 6. plass kun 1 poeng bak Nantes som holder 5. plassen og en mulig billett til spill i Europaligaen neste sesong. Med 7 – 1 – 6 har de funnet vinnersporet, selv om de ikke er like gode på bortebane. Med 1 – 2 – 3 kan det bli vanskelig å hente full pott, selv mot Strasbourg.

Se Ligue 1 på live streaming

Det ligger an til en jevn kamp som kan by på utfordringer for begge parter i tirsdagens møte mellom Strasbourg og Caen. Denne kampen og flere andre kamper i Ligue 1 er tilgjengelig på live stream, sammen med kamper fra de beste europeiske ligaene på bet365. For å få full tilgang til live streaming på bet365 trenger du en aktiv spillerkonto. Det ordner du på tre enkle trinn:

Hans Nielsen

248 Artikler