Hvor mange mål blir det uten Zlatan?

Paris Saint-Germain – Troyes
Parc des Princes
Onsdag klokken 21.00

Paris Saint-Germain vinner det som er å vinne denne sesongen. Både i Champions League og i den franske Ligue 1. Nå spiller de mot Troyes og selv uten Zlatan skal det kunne by på mange mål.

Målrike oppgjør

Det har blitt 19 mål på de fem siste oppgjørene mellom PSG og Troyes. Med kun 2 scoringer for Troyes er det ingen tvil om hvem favoritten er. Nå spiller Paris Saint-Germain uten Zlatan som scorte 4 av de 9 målene i forrige oppgjør i 2015/16 sesongen. Men, med Cavani og Neymar skal det kunne bli en målfest uten like uansett. Paris Saint-Germain har vunnet alle de fem siste kampene mot Troyes, og gjestene har ikke vunnet over PSG siden 2001.

Paris Saint-Germain

At Paris Saint-Germain er i form er det ingen tvil om. I Champions League Gruppe B har de vunnet alle sine fem kamper og har kun en gruppekamp mot Bayern München igjen. Bayern ligger på andreplass og også er garantert videre spill i Champions League sluttspillet.

I Ligue 1 er de også ubeseiret. Med formen 12 – 2 – 0 og 39 poeng har de fått et solid overtak på Lyon som med 29 poeng har andreplassen. Toppscorerne Cavani og Neymar har tilsammen scoret 24 av PSGs 45 mål, og med kun 10 mål i mot tyder tallene på at PSG også har et forsvar som fungerer. Hjemme på Parc des Princes har de vunnet alle sine 7 kamper. Det er en kraftig forbedring fra formen i forrige sesong med 13 seire og 7 uavgjort hjemme.

Troyes

Etter en god sesong i Ligue 2 endte Troyes på kvalifiseringsplass til Ligue 1. Her vant de over Lorient og endte opp i den franske toppligaen. Med 5 – 3 – 6 gjør de det middels i denne serien. Med 2 – 1 – 3 på bortebane spiller de jevnt på både borte og hjemmebane, men det mangler en del for at de skal kunne hevde seg mot Paris Saint-Germain på Parc des Princes.

Paris Saint-Germain odds og Ligue 1 live stream

Det kreves høy innsats for å tjene penger på oddsen i kampen mellom PSG – Troyes om man spiller på vanlig odds. Derimot kan man få god odds ved å spille på Over/under bets. Dette er et oddsspill hvor man plasserer innsats på om det scores mer eller mindre enn et gitt antall mål. Denne typen odds finner du på bet365.

bet365 har ikke bare best utvalg av odds på nettet. Som aktiv spiller får du også tilgang til å se fotball på nett. Her kan du streame Bundesliga, Ligue 1, Serie A og de beste kampene fra Primera Division. Slik kommer du i gang med å se fotball på nett:

Hans Nielsen

248 Artikler