Paris Saint-Germain – Amiens: Se Ligue 1 med live stream

Denne helgen starter den franske toppserien Ligue 1, og lørdag skal Paris Saint-Germains starte jakten på å ta tilbake tittelen fra AS Monaco.

Årets første tittel i boks

PSG startet årets sesong forrige helg mot nettopp Monaco da de vant den franske supercupen, Trophée des Champions 2-1. Kampen ble spilt på Stade de Tanger i Morocco, og Dani Alves noterte seg for sitt første mål for sin nye klubb.

Adrien Rabiot scoret det andre målet mens det var Djibril Sidibé som scoret det første målet i kampen for Monaco. Dette var PSGs syvende seier i den franske supercupen.

Neymar ikke spilleklar

Neymar for PSG

Sagaen om Neymars overgang fra Barcelona er nært avsluttet, men vi vil dessverre ikke se den brasilianske stjernen i PSG-drakt på lørdag.

Overgangen som er ventet å være verdt over to milliarder kroner er nært forestående, og Neymar vil uten tvil bli den største stjernen i Ligue 1, og gi ligaen betydelig mer interesse utenfor Frankrikes grenser.

Første gang i øverste divisjon for Amiens

Forrige sesong var den første i ligue 2 for Amiens siden de rykket ned i 2009, og for en sesong det ble for den lille klubben fra Amiens helt nord-øst i Frankrike.

De gikk rett fra ett opprykk til et annet når de klarte en andreplass i den nest øverste divisjonen. Og for en start de får på sin nye tilværelse i det gjeveste franske fotballselskap når de skal opp mot selveste PSG på bortebane.

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på PSGs hjemmebane, ærverdige Parc des Princes som ble bygget helt tilbake i 1972.

Stadionet er intim for å huse hele 48.000 tilskuere, og kjent for å ha en veldig god akustikk. Den er også fredet på grunn av sitt ikoniske design i betong.

Parc des Princes

Hvor kan du se kampen?

Du kan streame kampen live hos bet365 om du har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at du enten har et beløp innestående eller har gjort et innskudd den seneste tiden.

Les mer om hvordan du streamer fotball fra Norge.

Har du ikke en aktiv konto kan du registrere deg her, setter inn et beløp på kontoen, og så har du tilgang til å se denne kampen pluss flere andre i Ligue 1.

Du har da også tilgang til tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter som blir vist via live stream gjennom året på bet365.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler