Stream toppoppgjøret i Ligue 1

Nantes – Monaco
Stade de la Beaujoire
Onsdag klokken 19.00

Oppgjøret mellom Nantes og Monaco kan bli en storkamp. Her er det nemlig to lag som begge kjemper om viktige poeng for å holde seg i toppen av Ligue 1 tabellen. Kampen ser du på live stream.

Nantes – Monaco

Monaco pleier å komme ut på topp i disse oppgjørene, og Nantes har ikke vunnet over Monaco siden Ligue 2 kampen i 2012. Her vant Nantes 0 – 2 på Monacos Stade Louis-II. På de fem siste kampene har Nantes formen 0 – 1 – 4, og med et 4 – 0 tap på bortebane sist er Nantes som underdogs å regne før dette oppgjøret. Men, denne sesongen har Nantes vist langt bedre form enn i fjor, og det skal kunne by Monaco på problemer.

Nantes

7 – 2 – 5 er den ferskeste statisikken for Nantes, og ser vi det opp mot forrige sesongs 14 – 9 – 15 er det ingen tvil om at noe har skjedd. Etter å ha scoret 40 mål og sluppet inn 54 på 38 kamper endte Nantes på 7. plass. I år har de så langt 13 mål og 15 mot seg. I år som i fjor er det Emiliano Sala scorer mest, denne sesongen har han 4 mål så langt, mot forrige sesongs 12.

Nantes har nesten fullt lag å velge fra. Fortsatt mangler islendingen Kolbeinn Sigthorsson som gikk ut med skade i menisken i september og Kayembe som har vært skadet siden juli. Kolbeinn er ventet tilbake i begynnelsen av desember, så han rekker akkurat ikke kampen.

Monaco

Med 9 – 2 – 3 og 36 – 15 ligger Monaco på 3. plass, kun 1 mål bak Lyon. Under Monaco finner vi Marseille som ligger bak med 1 poeng. Det setter Monaco i en utsatt posisjon som skal gi mye motivasjon til denne kampen. Med spillere som Falcao, Diao og Traoré, som alle kan måle seg med Nantes’ Sala skal de også kunne gi stort press på forsvaret til Nantes.

Thomas Lemar som spiller venstre ving er fortsatt ute med skulderskade. Han er ventet tilbake i spill i desembers første uke, etter å ha vært ute i en drøy måned.

Nantes – Monaco live stream

Kampen mellom Nantes – Monaco ser du på live fotballstreaming på bet365. bet365 er en av de beste bettingsidene som tilbyr sine spillere å se fotball på live stream. Kampene som er tilgjengelig er fra de beste europeiske ligaene som Ligue 1, Bundesliga, Serie A og mange fler. For å komme i gang med live stream på bet365 trenger du bare å følge disse enkle stegene:

Hans Nielsen

248 Artikler